Привиденията същестуват според Теорията на относителността на Айнщайн

    Дали е вярвал в призраци великия Алберт Айнщайн не е известно, но американският  психолог Джон Kачуба, автор на книгата „Ловци на духове“ казва: Според теорията на относителността на гениалния учен , от човека след смъртта му остава някаква енергийна материя, която не може да  да бъде унищожена поради физическите и свойства.

    Психологът обяснява: Айнщайн твърди, че цялото пространство е изпълнено с невидима субстанция, която той нарича „етер.“ Празнота не може да има, в противен случай всички известни закони на физиката – за гравитацията или разпространение на светлината – просто не може да съществуват.

    Качуба предполага, че Айнщайновият „етер“ – това е същата тази  енергия, освободена от тялото след смъртта.

    „Когато ядем, ние конвертираме съхраняваната от растения или животни топлинна енергия в наше,  един биологично електричество, което поддържа сърдечния ритъм и кара белите дробове да дишат, и затова ние можем да се движим. Когато настъпи физическата смърт, това електричество се освобождава.

    То  не просто се разтваря във въздуха, а се свързва с материята, която запълва пространството“- предлага нова интерпретация на теорията на относителността Джон Kaчуба.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *