Паника от нашествие на зомби (видео)

    Ужасният инцидент, свързан с канибала в Маями и няколко други подобни инциденти, които се случиха в последно време, принудиха властите да направят  официално изявление.

    Ужасният инцидент в Маями, когато полицията бе принудена да застреля канибал, който изяде половината  лице на бездомник, кара американците сериозно да се опасяват от нашествие на зомби. Разговорите на  жителите на страната за „зомби апокалипсис“ разтревожиха  дори американското правителство, което побърза да успокои хората.

    Сред новинарските истории, които бяха излъчени по всички федерални канали, за два дни са отбелязани три случая, които отговарят на модела в киното за нашествие от живи мъртъвци.

    Ще припомним, че  първо в Маями от минувач бе забелязан гол канибал, който нападна бездомник. Свидетелят се обадил в полицията, но маниакът не реагирал на предупрежденията на служителя на реда, който открил огън. В тялото на канибала попаднали шест куршума, но без видим ефект.

    „Той поклати глава, изръмжа, а от устата му висеше парче месо“ – разказва  историята на свидетел  Miami Herald. Наложило се канибалът да бъде улучен в главата. Жертва на нападението в Маями е 65-годишен бездомник  Роналд Поп.

    На следващия ден   станаха известни още два подобни случая. В мирния и либерален  Ню Джърси, мястото на  експерименталните закони и слънчевите панели, 43-годишният Уейн Картър няколко часа се бори с полицейски служители  изрязвайки части от кожата и червата  и хвърляйки ги срещу тях. Едва през нощта го укротяват служители на SWAT.

    A  в Балтимор, Мериленд, 21-годишeн  студент  в университета на Морган Александър Куня изял  мозъка на приятелката си. Бащата и братът на студента сами  се обадили в полицията след като открили в мазето човешки ръце и останки от глава, пише вестник  закона Baltimore Sun.

    „3 инцидента за два дни. Обикновено така започва  зомби филм „- обобщават от охранителните органи.

    Паниката, обхванала американците, застави федералното правителство на САЩ официално да заяви, че в страната няма никаква опасност от зомби апокалипсис, за свали градуса на напрежение и  паника в американското общество.

    „Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC)   не знае да има вирус или условия, при които да се съживи мъртвец или у жив човек да се предизвикат подобни симптоми“ – казва в интервю за Huffingtonpost.com говорителят на ведомството Дейвид Дейгъл.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *