Догадките за пластичните операции на Путин намериха потвърждение

    Лекар потвърди за пластичните операции, правени на Путин. Пластичен хирург от Челябинск постави всички точки над „i“ в спора за промяната във външния вид на руския президент.

    От есента на 2010 г.  жителите на Русия активно  обсъджат промените във външния вид на Путин. Лидерът им  внезапно се подмлади: изчезнаха торбичките под очите и бръчките, бузите и брадичката станаха по-релефни.

    За първи път журналисти вдигнаха шум след посещението на руския министър-председател в Украйна, където камерите заснеха на  лявата му скула нещо като следи от голяма синина. От офиса  на  Путин обясниха това с игран а сенките и светлината, но основната версия на журналистите бе за  неудачно инжектиране на ботокс.

    Дебатът пламна отново след поява в мрежата на нови снимки на премиера, направени на езерото Селигър. Проницателните блогъри се изненадаха от „новата форма на очите“ на Путин.

    Тези метаморфози предизвикаха много слухове, че Путин използва услугите на пластични хирурзи и не пренебрегва инжекции с ботокс. Представители на тогавашния министър-председател, както и от медицинската общност, не коментираха  подобни слухове.

    И както съобщава РИА „Нов регион“,  по време на пряка  линия с читатели в редакцията на вестник от  Челябинск, пластичният хирург Александър Пухов директно е заявил, че новото лице на Владимир Путин е резултат от операция. И отбелязал, че Путин е постъпил правилно.  „Искате ли да видите президента стар и сбръчкан? “ Хирургът казва, че той лично познава лекаря, оперирал президента, и е похвалил работата му.

    В допълнение, според Пухов, настоящият министър-председател Дмитрий Медведев, също   би трябвало да си направи пластика и да се отърве от торбичките под очите.

    По-рано  в интервю за финландския вестник Iltalehti финландският пластичен хирург, професор Ролф Нордстрьом каза, че Путин си е направил няколко пластични операции. Според Нордстром на лицето на Путин са добавени  пълнители в скулите  и назолабиалните гънки.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *