НЛО свалил пакистанския „Боинг 737“? (видео)

    Падането на пакистанския „Боинг 737“ до Исламабад, което стана преди една седмица, може да е предизвикано от НЛО. Той е бил видян няколко секунди преди инцидента от командира на екипажа. Три светлини в небето, напомнящи на  летяща чиния, попаднаха във видеозапис от катастрофата на „Боинг“-а на руския Първи канал. На записа за  няколко секунди може да се видят три тайнствени точки, които се движат хаотично в черното небе. Репортажът, качен в  YouTube, породи много теории какво е причинило катастрофата.

    Допълнителна причина за това са слуховете, че преди кацането в Исламабад, пилотът на „Боинг“-а  твърди, че се е свързал с диспечера и е казал, че на пътя му е зависнал  някакъв обект, според Gather News.

    „Боинг 737“ на компанията Bhoja Airline се разби през нощта на 20 април, докато каца на летището в Исламабад. Загинаха всички 127 души, които са били на борда на кораба. Освен това жертви на катастрофата станаха и  11 души на земята защото самолетът се разби в жилищни сгради.

    Според предварителната версия, самолетът е бил ударен от мълния по време на кацане, а след това са се запалили и  взривили резервоарите за   гориво. Пилотът успява да разкаже за това на диспечерите и ги е помолил да му помогнат да направи аварийно кацане. Тогава връзката се изгубва.

    Сега следователите  изучават черните кутии,   които са намерени на мястото на катастрофата.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *