2011. Русия нанесе тектоничен удар върху Япония

    Президентът на Русия изведнъж посети Курилските острови – това бе сигнал. Япония клъвна и отпразнува Деня на Северните територии – с истерична нотка  за скорoшна битка за земята си. След това японският  премиер изгори знамето пред руското посолство и полетя над руските Курилските острови с хеликоптер. И тогава Русия атакува.

    Вижте и това фантастично обяснение на японското земетресение, представено в блога  livejournal от блогъра oh-la-la.

    Даваме ви  възможност сами да се запознаете  с теорията му и да си съставите свое  собствено мнение за нейната достоверност, както направихме и с  теорията за HARP.

    „Понякога реалното развитие на събитията в световната политика изглежда толкова чудовищно и фантастично, че всяко друго обяснение и   всяка лъжа, в очите на хората изглежда по-правдоподoбна. Ето какво се случи с Япония.

    Събития са подготвяни дълго време.
    Веднага след края на Втората световна война  Сталин, следвайки  параноичната си логика не подписва мирен договор с Токио. Няколко Курилски острови, които попадат под окупацията на съветската армия, стават де факто, но не и де юре част от Съветския съюз.

    Първоначално това не притеснява никой, но към края на Студената война, Япония, принудена от своите икономически интереси, се превърна в активен участник при преразглеждане на резултатите от Втората световна война. През 90-тте години  руският тихоокеански флот е в упадък, има само една рота морски пехотинци, които са боеспособни, но те са изпратени в Чечня.

    Япония, възползвайки се от момента, започва да засилва военния си потенциал.

    Към  2010 г. Силите за самоотбрана   на Япония са   толкова мощни, че могат да се противопоставят на руските въоръжени сили в региона. Но, за щастие, модерна война без ядрени оръжия е невъзможно да се спечели.
    Без значение колко силни са японците, във всеки един момент, при неблагоприятно за Русия развитие по време на евентуална война, Москва щеше да засипе Япония с ядрени ракети.

    Пред правителството на Япония  стоят две възможности: или   да не се бие, или да стане собственик на ядрена бомба.

    Да не се бие не може, и нещата не опират само до островите, наречени Северни територии, а в шелфа,  богат на природни ресурси, необходими за развитието на икономиката на Страната на изгряващото слънце. Следователно, бомбата е необходима за да има гаранции, че въоръжените конфликти няма да се превърнат в ядрена война.

    За производството на оръжеен плутоний са били привлечени редица страни, включително членове на Европейския съюз и Съединените щати. В атомните електроцентрали, включително и Фукушима, започва производството и натрупването на необходимия брой ядрени взривни вещества. Към края на 2010 г. на лидерите на Русия става ясно, че войната е неизбежна.
    Президентът на страната беа принуден  да посети Курилските острови за да подчертае твърдостта на своите намерения. Японските власти се възползваха от това посещение като претекст и започват масирана кампания за връщането на островите.

    В свое интервю първият президент на Съветския съюз почти издаде  военни тайни.
    Той говори за това, което наистина е повлияло на американската програма „Зездни войни“. Оказва се, че Горбачов намеква на ухото на Рейгън, че СССР притежава такива оръжия, че ядрените в сравнение с тях,  изглеждат като детска игра. И Рейгън повярва.

    Това оръжие е реално.
    Без да навлизам във физиката на процеса, ще обясня по-накратко. Всеки знае, че има така наречените тектонски разломи – места, където литосферните плочи се сближават една с друга. Ако се въздейства върху разлома  на единия му край, то в другия му край това въздействие, многократно засилено, също ще се прояви.

    С други думи, ако заложим на определена дълбочина неголям заряд и го взривим, ще получим като резултат ужасно земетресение, отдалечено  на много, много хиляди километри. И мястото на  желания катаклизъм се изчислява по една много проста формула.

    В края на февруари  Япония отбеляза Деня на Северните територии.
    За край на тези тържества е имало предложение да се създаде  масова  истерия и като следствие, десант ужа на цивилни в Кунашир. Японският министър-председател участва в изгарянето на флага пред руското посолство, след което полетя с хеликоптер над руските Курилски  острови.

    Нямаше къде да се отстъпва.

    Провокацията и последващата военна  операция можеше да доведе до нарушаване на целостта на страната и до ядрен конфликт. Заради това е бил нанесен удар по остров Хоншу с тектонични оръжия. Заплахата от война е преместена във времето поне с пет години. „

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *