Малкият английски гений Kийрън Уилямсън

    1 20x27 largest wc st benets 2011Таза чудесна картина е създадена от осемгодишния гений Кирън Уилямсън, чиято дарба вече е станала обект на завист дори от творци, които са с десетилетия по-възрастни от него.

    Техниката на живописта  и емоциите, които изпълват тези отлични акварели са признати от експерти на сериозна възраст  и само подписът е несигурен намек за това на колко години е творецът.

    Родителите на Кийрън – 36 годишният диетолог  Мишел Уилямсън и 43-годишният Кийт Уилямсън, арт дилър, чудейки се защо синът им избира живописта, стигат до заключението, че Кийрон просто вижда пред очите си собствените си пейзажи. При липса на градина или на други места, той няма възможност да наблюдава, докато живее в апартамент на последния етаж.

    Той казва : „Обичам да рисувам  защото това ме забавлява и вдъхновява. Живописта ме кара да мисля, че много места не мога да видя „- казва той. Повратна точка в работата му се превръща семейното  пътуване на  5-годишния  Кирон в  Девън и Корнуол. Виждайки лодки и местната природа, така ги харесва, че иска много хартия и четки, за да създаде на първите си шедьоври. Разбира се, те все още изглеждат като обикновени рисунки на децата, но той се  усъвършенства и след две години прави огромна стъпка напред.

    Това е личният му сайт: http://www.kieronwilliamson.com/

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *