Posted inБез категория

Дали французойките са идеал за красота? Митове и реалности

v2-02-frenchmyth2-gtАмериканските и британските жени не без завист смятат, че французойките знаят как да се обличат перфектно, да се сресват и да отглеждат децата си, пише в The Independent Ann Penket. Но наскоро френският вестник Le Figaro стигна до неочакван извод: всичко е лъжа.

Журналистката Peggy Frey разбива всички митове за френските жени.

1) Никога френските жени не правят диети? Не, те просто не се обсъждат тази тема на глас. „И като се има предвид, че близо 50% от французойките пушат, не е изненадващо, че са с намален апетит“ – разказва статията в Le Figaro.

2) Секси външен вид? За бельо френските жените харчат само 97 евро (5 пъти по-малко от американките.) „Естествено руса коса“ – шедьовър на фризьорството, но имайте предвид, че французойката търси фризьора  си  дълго време и на никой не дава адреса му.

3) Изискана кулинария? Съвременната френска жена   готви по …  две и половина минути на ден – всичко затопля в микровълновата печка.

4) Вроден  вкус? Le Figaro казва, че всички,  освен богатите „носят каквото им попадне, всякакви стари неща.“

Но Le Figaro е открил тайната – „Фалш във всичко, в прческите, дрехите, в образа на фаталната жена“.  С други думи, французойката е майстор на преструвките, заключава британският журналист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *