Posted inБез категория

РЗС: Заговорът на Костов, Станишев, Местан и Кунева е факт

Лъсна заговорът на Костов, Станишев, Местан и Кунева за съставяне на тяхно програмно правителство след 12 май. От вчера в интернет пространството циркулира видео, в което се вижда как дясната ръка на Костов Илко Семерджиев отговаря на журналистически въпрос за възможностите за съставяне на програмно правителство с участието на ДСБ, БСП и ДПС.

По всичко личи, че партиите на статуквото отново искат да се докопат до властта. След като съставиха предизборна коалиция, за да правят паралелно преброяване на изборите, вече са скалъпили и коалиция за правителство, удобно на олигарсите.

За РЗС тази коалиция е символ на посттоталитарното прокорупционно статукво. Нейната единствена цел е домогването до властта на компрометирани политици и партии, които управляваха България и са виновни за краха на държавата. Прегръдката между непримиримите уж противници Костов, Доган и Станишев доказва това, за което РЗС говори от години: те са от едно котило, създадени са от един център, който им дърпа конците.

Партия „Ред, законност и справедливост” заявява, че ще се противопостави категорично на този сценарий. Няма да допуснем кукловодите на прехода отново да се гаврят с българския народ. Старите прокорупционни и посткомунистически муцуни трябва да бъдат изметени чрез нова конституция. Само така България може да тръгне по нов път без ръководната роля на фамилиите от ЦК на БКП, ДС и фалшивите десни проекти на преходи, чиито олицетворение е Костов.

ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *