Posted inБез категория

Цеца Величкович отново на съд

Повторен процес срещу сръбската фолк певица Цеца Величкович по иск на Воислав Джуркович, който твърди, че тя му дължи 116 063 евро с лихвите, започна днес в Белград в отсъствие на ответницата, предаде БТА, позовавайки се на Танюг, съобщава ДНЕВНИК.

Певицата оспорва иска на Джуркович, който е взел парите от покойния й съпруг Желко Ражнатович-Аркан. Джуркович пък твърди, че Аркан е взел парите за нуждите на съпругата си, и то в нейно присъствие.

На първото дело по случая Цеца Величкович бе осъдена да плати на Джуркович 116 063 евро с лихвите, но тя обжалва присъдата и Върховният касационен съд нареди повторен съдебен процес. Съдът предупреди, че наследникът отговаря за дълговете на покойния само до размера на своя наследствен дял.

След първоначалната присъда бе започната процедура за принудителна продажба на част от къщата, в която живее Цеца Величкович, за да бъде изплатен дългът към Джуркович. Процедурата бе прекратена след решението на касационния съд за повтаряне на процеса.

По-рано Цеца Величкович бе осъдена на домашен арест и парична глоба от общо 1.5 милиона евро за незаконно присвояване на част от парите от трансфера на 10 футболисти от клуб „Обилич“ и за незаконно притежание на 11 пистолета. След като вдовицата на Аркан плати 1 милион евро, бе учредена ипотека върху къщата й като гаранция, че ще плати на държавата още 500 000 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *