Posted inБез категория

Мартин Димитров препоръча подготовка за предсрочни избори

Мартин Димитров е препоръчал на ръководството на СДС да започне подготовка освен за местните избори 2011 г., но и за едни евентуални предсрочни парламентарни.

Според Мартин Димитров хората вече разпознават в Синята коалиция сила вдясно. Въпреки това обаче от СДС смятат да работят и за разширяване на партиите в коалицията.

По неговите думи в България има нова дясна алтернатива. „Това ще се види и в пленарна зала, и на други места“, каза Димитров.
Като положителен факт, който той открои, явяването на Синята коалиция на балотаж в няколко населени места на частични избори.

Като цяло се спират реформите, това много ни притеснява. Дори и в бюджета не се говори, думата реформа я има само на едно-две места, каза още съпредседателят на Синята коалиция.

По думите му в момента е изключително притеснително, че правителството смята да увеличи осигурителната тежест. „Това е много лош сигнал за България„, категоричен бе Димитров.

„Говоря специално за пенсионните осигуровки, надявам се в Народното събрание да убедим повече колеги, че такива неща не трябва да се правят“, допълни лидерът на СДС.

Имаме много сериозни възражения към бюджета, не мога да си представя да го приемем в този му вид, заяви още Димитров.

По думите му във вида, в който са предложени на първо четене, специализираните съдилища нарушават правата на гражданите.

http://news.ibox.bg/news/id_83361280

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *