Солни превръзки, които лекуват дори рак – 2

    Продължение: Преди няколко години ме намери роднина. Нейната дъщеря страдаше от остри пристъпи на холецистит. За една седмицата аз и поставях солени превръзки от памучна тъкан върху болния черен дроб. Сгъвах памучна кърпа на 4 слоя, навлажнявах в солен разтвор и я оставях така през нощта.

    Превръзката се постава така: от основата на лявата гръд до средата на напречната линия на корема, а на ширина – от гръдната кост и бялата линия на корема до  гръбначния стълб на гърба. Плътно се обвива с широка превръзка от бинт. След 10 часа се отстранява и в областта на черния дроб се поставя грейка с топла вода.

    Това се прави така, за да се  разширят жлъчните канали и да се обезпечи свободната циркулация на течности. Грейката в този случай задължителна. Що се отнася до момичето,  след  това лечение минаха много години, и тя не се оплакват от черния си дроб.

    Аз не искам да се давам адреси, име, фамилия. Ако искате – вярвайте, но четирислойна превръзка от памучна кърпа,   налагана на двете гърди за 8-9 часа през нощта, помогна на жената да се избави за две седмици от рак на гърдата.

    Соленият разтвор може да се използва само в превръзка, но в никакъв случай да не е компрес. Концентрацията на солта в разтвора не трябва да превишава 10%, но и да не пада под 8% .

    Лентата  с разтвор с по-висока концентрация може да доведе до унищожаване на капилярите в тъканите.

    Най-важното е изборът на материала за превръзка. Той трябва да бъде хигроскопичен. Той трябва да лесно промокаем,  без остатъчни мазнини, мазила, алкохол, йод. Те са недопустими и на  кожата, на която се прилага превръзката.

    Най-добре е да се използват ленена и памучна тъкан (кърпа), многократно изпирана. В крайна сметка можете да използвате и марля. Последната се сгъва на 8 слоя. Всички  други материали – 4 слоя.

    При прилагане на превръзка  разтворът трябва да бъде достатъчно горещ. Напояването на тъканта трябва да е средно- нито много напоена, нито твърде мокра. Върху превръзката нищо друго не се слага.

    Закрепете я само с бинт или лепенка.

    При  различни белодробни процеси (да не се поставя при кървене от белите дробове) по-добре е да се прилага превръзка на гърба, но е необходимо да се знае точната алокализация на процеса – поставя се достатъчно здраво, но не и да не може да се диша лесно.

    Коремната превръзка да е възможно най-стегната, защото през  нощта той се изпразва, превръзката се разхлабва и вече не действа.

    В случай че имате здравословен проблем и не сте успели да го решите в болница, използвайте солени превръзки. Този метод не е някаква сензация.

    Той просто е добре забравен.

    (бел. ред. Този текст не е препоръка за започване на самостоятелно лечение. Всички действия са лична отговорност.)

    Източник : Планета ТАЙН

    Първа част: Солни превръзки, които лекуват дори рак

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *