Унищожете рака като елиминирате от храната си само един продукт – захар

    Scoop of SugarМакар всички наши клетки да се нуждаят от глюкоза (форма на захар, която се превръща в енергия), ракът  процъфтява в организъм, пълен с прости въглехидрати (които се превръщат в захар) и рафинирана захар, идваща от преработени храни и сладки лакомства също. Ако някой е болен от рак, най-доброто нещо, което може да направи – е да лиши това заболяване от любимата му храна – захар.

    Захарта е гориво за рак.

    Д-р Ото Варбург, и други здравни експерти още от 1920 година говорят за това как ракът обича захар, но е изненадващо, че много лекари не съобщават това на своите пациенти с рак. Докато те продължават да ядат преработени храни, пълни с всякакви боклуци, вероятно още по- трудно ще  се справят с болестта.

    Немският физиолог, водещ биохимик, доктор по медицина и носител на Нобелова награда е убеден, че ракът може да бъде убит с гладуване. Въпреки, че не винаги е лесно, но е точно това, което може значително да промени хода на играта.

    Неговата теория е, че растежът на злокачествените клетки и тумори се  причинява от клетки, които генерират енергия при използване на аденозин трифосфат ( АТР) след неокислително разграждане на глюкозата (захар). Рециркулацията на метаболитите, произтичащи от този процес, наречен гликолиза и циркулация на антидиуретичен хормон (ADH) в организма,  са обусловени от анаеробно дишане.

    Това е точно обратното на случващото се със здравите клетки. Здравите, неракови клетки на организма, генерират енергия за организма чрез окислително разграждане на пируват, крайният продукт на гликолизата, което води до митохондриално окисление. Затова Warburg заключава, че ракът може да бъде считан за митохондриална дисфункция . Нормалният процес на дишане на кислород в тялото се заменя от ферментацията на захар. Ако се елиминира захарта, ракът няма да се развива .

    Връзката между захар и рак, разбира се, не е нова .

    Повечето хора могат лесно да премахнат очевидните виновници, които са богати на рафинирана захар – торти, бонбони, бисквити и т.н. Проблемът е, че много пакетирани храни са пълни с тях, но това е много умело прикрита с етикети и опаковки. Продукти като „здравословно“ кисело мляко, зърнени култури, пълнозърнест хляб и дори „нискокалорични“ храни могат да съдържат големи количества захар .

    Най-лесният начин да се премахне нежеланата рафинирана захар е да се спре  да се купуват „готови за консумация“ или предварително опаковани храни  и поне временно да не се яде в ресторанти.

    Източникът на продуктите за много барове и ресторанти са големи фирми, които са „подправили“ храната с високо съдържание на захар и сол, за да я направят по-вкусна  след замразяване и изпращането и с камиони в цялата страна. Дори и салатите са наситени със захар. За да се справят хората с апетита към сладки, трябва се увеличат обемите с растителна храна и здрави протеини от животински произход (с изключение на червено месо ) в техните диети.

    http://naturalsociety.com/starving-cancer-death-removing-refined-sugar/#ixzz2c0tO2f00

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *