В кoи Богове вярват знаменитостите

    Холивудските звезди както и обикновените смъртни, често се обръщат към  висшите сили за да им помогнат  да станат последователи на различни религии.
    jolie
    Анджелина Джоли – атеист. Актрисата не принадлежи към  нито една религия, но вярва, че Бог съществува за тези, които вярват в Него.

    Дженифър Лопес – Католицизъм / сциентология. Певицата израства в католическо семейство, но влиза в сциентологията заедно с бившия си съпруг Марк Антъни.

    Мерилин Монро – Християнска наука. Aктрисата е възпитана в тази религия. Тя се основава на Библията и християнските научни текстове.

    Еванджелин Лили. Баптистка и менонитка. Тя е била    много религиозна, възпитана в семейство на баптисти и менонити.  Дори е преподава в неделното училище две последователни години.

    Mадона – кабала. Попзвездата открива Кабала, мистичнао въплъщение на юдаизма в средата на 90-те години, когато е бременна. Дарила е милиони за Кабала и дори планира да отвори училище за момичета в Малави.
    giar
    Ричард Гиър – будист. Той приема тибетския будизъм  през 1978 г. по време на пътуване до Непал. Оттогава актьорът е привърженик на тази религия и дори се учи при Далай Лама.

    Том Крус – сциентология. Актьорът приема тази  религия през 1990 г. с първата си жена, Мими Роджърс. Оттогава той се превръща в яростен защитник на Църквата на сциентологията.

    Никол Кидман – Римски католицизъм. Тя е възпитавана от римокатолик. След развода си с Том Круз Никол призна, че не е искала да даде децата си в сциентологията.

    lima

    Адриана Лима – строга католичка (ходи на църква всяка неделя.) Запазва невинността си до сватбата – 27 години. ПС.: Дъщеря им се ражда точно девет месеца след сватбата :)

    Майк Тайсън – ислям. След едно приключение се озовава в затвора, където се среща с Мохамед Али, чрез който става мюсюлманин. Отива на поклонение в Мека и дарява 250 хиляди щатски долара за изграждане на джамия.

    Натали Портман е най-известната последователка на юдаизма. На нея и харесва идеята на тази религия, която позволява на всеки да нарушава закона  за  да спаси човешки живот. Въпреки това някои аспекти на юдаизма Натали просто не разбира – за нея е диващина фактът, че жената е изцяло собственост на съпруга и семейството му.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *