Ангел Джамбазки: За 50% от българите месото е мираж, именно заради грабителската политика на монополите, сред които е и „Софийска вода

    ВМРО поиска от ръководството на „Софийска вода“ публично да се извини на гражданите от София за думите на управленски си кадър Етиен Пети, че е нужно ново увеличение на водата в столицата.

    Обидно е да се твърди, че цената на водата е ниска, защото струвала колкото два килограма месо или няколко сандвича. Това е подигравка, тъй като за 50% от българите месото е мираж, именно заради грабителската политика на монополите, сред които е и „Софийска вода“, посочва заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки, който е и общински съветник в София.

    Предупреждаваме ДКЕВР да не се влияе от провокациите на ръководството на монополиста, заявява Джамбазки. Настояваме Комисията да не се произнася по искането за увеличение на цената на водата, защото тя е достатъчно висока и няма нито законова, нито икономическа необходимост от това.

    До момента ВМРО е внесла три доклада за разваляне на концесията в Столичния общински съвет, както и няколко обжалвания на повишените цени на водата пред Върховния административен съд.

    ВМРО продължава да настоява за незабавно разваляне на  концесията на „Софийска вода“. Тя ограбва жителите на града, тласка  водоснабдяването към пълен колапс и източва парите на българите в чужбина. В същото време сметките за вода не спират да растат.

    http://vmro.bg

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *