Украинската барби Валерия Лукиянова: Аз съм от Плеядите, летя в астрала и съм кралица на маите

    barby_2Тя e  известна като живата Барби. Като дете  Валерия Лукиянова от Одеса е имала повече от 50 от тези кукли, и тя постепенно става като нея –  красиво лице, дълга коса, тънка талия, големи гърди, къси рокли. За да бъде напълно подобна на Барби, Лера  решава да се откаже  изцяло от храната … Много имат съмнения дали всичко е наред със  здравето у  тази красавица?

    На среща с мен в индийския ресторант „Kaмасутра“ Лера идва с личната си дизайнерка Доменика. Като гледам тези момичетата се  изумявам  колко грим има по лицата им! Обърква и безжизнения поглед на Лера през тъмно- сините лещи.

    Ние идваме с Лера от съзвездието Плеяди, там това е нормално – казва Доминик.

    – Когато за първи път видях Доменика, аз веднага я разпознах от предишни животи – озадачава Лера.
    barbie
    Тя си поръчва фреш от пъпеш и малини.

    – През последните четири месеца  аз съм на течна храна, след това ще съм на вода, а след това – на прана (захранване със слънчева енергия. ред). В продължение на много години бях на сурова хранителна диета, но за по-дълбоките духовни практики трябва да се усъвършенствамм . Въпреки това  аз се страхувам, че напълнявам. Сега съм 45 кг, а преди бях 42. С времето ще се науча да регулирам теглото си мислено.

    Тя не винаги е била такава. В младостта си, много е пушила и пила.

    barbi 5

    – Аз бях любителка на твърдия алкохол. Можех да изпия три чаши подред. На следващата сутрин не можех нищо да си спомня. За щастие, не успях да  разваля външния си вид – казва Лера.

    На 14 години прави опит за самоубийство – заради момче.

    – Колко пластични операции си направила?

    – Само една – да увелича размера на гърдите си с два размера. Аз съм много щастлива, но сега съжалявам, че не ги увеличих повече.

    – Колко ребра си премахнала?

    barbi - 9

    – Нито едно!

    Обясненията на Лера  звучат неубедително, но талията и наистина е много тънка, тя твърди, че трябва да бъде вписана в Книгата на рекордите на Гинес.

    – Но всичко останали, с изключение на гърдите, е  естествено, дори и миглите. Обвинението, че съм си инжектирала ботокс е невярно.

    – А как  вашият съпруг се отнася към твоя необичаен имидж, начин на живот?

    – Дмитрий е мой съмишленик, той е вегетарианец дори от по-рано, отколкото аз. Бракът ни трябваше  за да се избегнат проблеми с получаването на визи  за Мексико и Америка. Като цяло, ние подкрепяме свободните връзки. Ние сме любители на алпинизма – покорихме Елбрус, Еверест, Хималаите, Непал.

    – Защо нямате деца?

    – Аз не  чувствам желание и потенциал да бъде майка. Аз съм същност от  друга вселена. Там  всички са безполови, в нашето измерение няма такова нещо като деца.

    – Лера, но как се размножават там?

    – Те просто психически се делят. Смесваме  енергии.

    – Вие сте безполова, но все още изглеждате като момиче …

    – Аз съм родена така и трябва да приемам своя пол, дори да подобрявам  външния си вид, тъй като в повечето превъплъщения аз съм била мъж. Това е моето трето женско превъплъщение. Имам мъжки характер, това е трудно да се промени. Знаеш ли, откъде идват гейовете?

    – Дори се страхувам да предположа …

    – Тези мъже   многократно са се прераждали като жени, и когато се раждат като мъже, не могат да приемат своя пол.

    – Съдейки по вашата история, отношенията ви със съпруга ви са  като на брат и сестра …

    – Съжалявам, тази тема не предизвика у мен никакъв интерес. Или си това, или – плътски удоволствия. Аз нямам животински нагласи, някой се забавляват с хранене, някой обича да прави секс. Аз ще кажа само едно нещо: колкото по-малко се занимаваш с така наречената любов, толкова по-добре.

    От  детството си имаха способности на медиум и често влизах в астрала чрез съня. Но аз имах една мечта – да напусна тялото си в съзнание, да усетя как  духа напуска тялото аняве. Преди пет години  се натъкнах на книгата на основателя на първото в Русия училище за такива пътувания  Михаил Радуга. Аз я прочетох и веднага го направих!

    – Често те упрекват, че обръщаш много внимание на външната си обвивка, докато говориш за духовност.

    – Да премахна тялото си няма как. Тялото е храм на духа. Да развиваш духа, а да занемариш тялото е нехармонично. Да седиш в една пещера и да медитираш в дрипи е  бягство от себе си. Необходимо е да се развиваш в обществото.

    – Но все пак цветни лещи в очите – това е прекалено!

    – В  Плеядите с мисъл може да се смени не само цвета на очите, но и формата на тялото, те никога не са едни и същи. Трудно ми е да изглеждам през цялото време по един и същи начин, аз се опитвам да променям грим, лещи, коса.

    Лера живее в центъра на Одеса, а наскоро е била нападната от „фенове“ – тя едва избягала от тях. Оттогава тя има мощен елктрошок в чантата си – а за да се чувства сигурна, Лера е решила окончателно да напусне Украйна и да се премести в своя духовен дом – в мексиканския град Чичен Ица, където са жиевли маите.

    В новият мексикански живот Лера ще се нарича вече не Барби, а  Aматуе Цумна – името на кралицата на маите.

    Справка

    1335337789_barbie_08

    Валерия Лукиянова е родена на 23 август в Одеса, но в социалната мрежа пише град Чичен Ица (Мексико). Тя смята, че този град е  нейна духовна родина. Тя крие възрастта си, но ако се съди по факта, че се запознава с бъдещия си съпруг на 16 години, и че са заедно в продължение на 10 години, след прости изчисления се стига до 26 г.

    Валери завършва институт по архитектура. През 2007 г. печели конкурса за красота „Мис Диамантена корона на Украйна.“

    Американското списание Vanity Fair и   сайта Huffingtonpost  твърдят, че си е правила няколко пластични операции (уголемяване на гърдите, отстраняване на долните ребра), на стойност  800 хил. долара.

    Параметрите на  Барби: 88-48-88, носи размер 34, обувки – 35-, тегло – 42 кг, височина – 175 см.

    Земни хроники

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *