Руснаците заговориха за Челябинския метеорит като за ракета и НЛО (видео)

В доста руски сайтове започнаха да се появяват интерпретации на вчерашния взрив на метеорит над няколко руски области. Днес алтернативните медии, за разлика от официозните, които са 100 % под контрола на Кремъл, все повече и по-ясно твърдят, че този взрив не е нещо повече от неуспешен военен експеримент, но се споменава и думата НЛО- точно така реагират първоначално от руския хидрометеоцентър.

Първа започна руска писателка и  журналистка Юлия Латинина.

“Аз не съм ракетен специалист, а филолог. И като журналист имам няколко въпроса.
Първи въпрос: защо метеоритът лети в посока от Еланския полигон към Чебаркулския?

Втори въпрос: Защо той летеше успоредно на земята, по траектория, който прилича на траекторията на ракетата?
Трети въпрос: защо метеоритът имаше “опашка”, подобна на “опашката” от ракетно гориво?

Четвърти въпрос: Защо взривът на метеорита приличаше на самовзривявана не ракета в извънредна ситуация?

Пети въпрос: защо в търсене на метеорита се включиха толкова много служители (военни) “- пише същия ден във вестник ” Новая газета ” Ю. Латинина?

Авторът на статията припомня също, че на Еланския полигон цяла седмица има учения, те дори са влезли в новините заради извънредно произшествие: войник е ударен от танков снаряд.
“В новините имаше съобщения, че следата от метеорита е фотографирана от европейския спътник Meteosat с инструмента SEVIRI. Уви, картината ясно показва, че спътникът е снимал шлейфа на метеорита в атмосферата. В космоса кой знае защо не го е заснел”, – добави тя.satelit-meteorit

Авторът предлага също така, че някой там “горе” е много притеснен, че на отломките на “метеорита” ще бъде открит номера на ракетата, а след това Русия ще бъде обвинена за поредната издънка.

И буквално след няколко часа колонката на автора за метеорита от Челябинск е премахната, както се твърди, “по искане на автора.”

Официалните власти в Руската федерация продължават да твърдят, че всичко, което се случи в Челябинск е резултат от падането на небесно тяло.

A всъщност вероятно това е причината руският премиер Дмитрий Медведев да реагира ТАКА.

Видеото по-долу дава отговор на някои от тези основателни въпроси.
И това на фона на руските телевизии, които смело пускат кадри от Вратата на Ада –

Какво е вратата на Ада:

vratata-adaОгромен кратер, разположен в пустинята на Каракум в Туркменистан, гори вече в продължение на повече от 40 години. Местните жители го наричат “вратите на ада”, пише The Daily Mail.

На пълната с газ подземна пещера с дълбочина 20 м, разположена в близост до с. Дерваза, на 350 км от Ашхабад, съветски изследователи се натъкват през 1971 година. Когато геолозите включили сондите те попаднали на каверна и цялото оборудване и превозни средства рухнали в дупката с диаметър 70 метра.

Било решено намиращият се там газ да се изгори. Според специалисти огънят трябвало да приключи за няколко дни, но не спира и до сега. Огънят гори ден и нощ.

Понякога пламъците се издигат до 10 – 15 м, а огънят може да се види на десетки километри.

http://30dumi.eu/2012/07/ne-mogat-da-zatvoryat-vratite-na-ada/#ixzz2L4rgRfg8

 

 

 

Post Comment