Австралийският премиер обеща да пази народа си от Апокалипсиса

    Австралийският премиер Джулия Гилард, говорейки по националната телевизия, предупреди съотечествениците си за предстоящия край на света, който, според календара на маите, настъпва на  21 декември. И обеща да ги предпази от зомбита и чудовища.

    „Скъпи  мои австралийци, идва краят на света“ – обърна се Гилард към гражданите в   сутрешния блок на младежката радиостанция Triple J. „Ако настъпи апокалипсис заради нашествие на плътоядни зомбита, чудовища от ада, или всеобщият триумф на K-Pop, трябва да помните едно нещо: Аз ще ви защитавам до края“, – увери министър-председателят.

    В Армагедона, който можеше да настъпи в резултат на компютърна грешка още през 2000 г., има и  положителна страна, каза премиерът. „Най-малко това означава, че вече не трябва да отговарям на въпроси“, – каза тя.

    Администрацията на министър-председателя  по-късно  изясни тези думи. „Нима австралийците нямат право да се посмеят?“

    Вълнението около края на света расте с наближаването на датата , уж спомената в календара на маите. Предположенията на астролозите и на предсказателите за апокалипсиса продължават да се разминават. Скептиците смятат, че  Земята ще бъде поразена от катаклизъм, който ще унищожи нашата цивилизация.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *