Posted inБез категория

Български хотел за пети път попада в топ 100 на най-предпочитаните в света

Българският хотел Sol Luna Bay Resort за пета година попадна в престижната класация ТОП 100 на най-предпочитаните хотели в света на най-големия и влиятелен швейцарски портал за оценка на хотели Holiday Check. В началото на всяка година той публикува носителите на своите специални награди в ТОП 100 на хотелите в целия свят. През 2013 г. своя глас са дали почти един милион туристи.  За своето петгодишно съществуване Sol Luna Bay Resort не е пропускал година без да попадне в класацията. Тази година 92 % от оценилите хотела го препоръчват за избор за почивка.

“Всяка година става все по-трудно да се печели наградата на Holiday Check поради засилващата се конкуренция от една страна, както в България така и в световен мащаб, а от друга страна повишените изисквания на гостите към продукта. Същевременно в България става все по-трудно да се постигат европейски стандарти,тъй като останалите участници в бизнеса,като доставчици на различни продукти, не винаги имат критерии отговарящи на съвременните изисквания.

Тайната на нашия успех обаче се крие в ръководния екип,който е много високо квалифициран и може винаги да постигне много добри професионални резултати. Много сме облекчени също и от постоянната помощ която получаваме от собствениците на хотела. Екипът ни ежедневно води битка за одобрението на всеки отделен турист”,  споделя мениджърът на хотелския комплекс с над 1200 легла Иван Донев.

„Всяка година предлагаме нови и нови услуги. През 2013 г. например открихме аквапарк и италиански ресторант, а през 2014 г. ще отворим панинотека, бар за специални коктейли и ресторант за българска кухня”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *