Posted inБез категория

РЗС: Планът „Сидеров” купен за 10 милиона

Вече стана ясно че „планът Сидеров” е купен от олигарсите, за да си съставят удобно правителство. Дори не крият цената от 10 милиона и споделят по между си, че са реализирали изгодна сделка.

Цената на кворума е доказателство, че в България цари тотален политически разврат. До сега се купуваха гласове, депутати и министри. Сега ДПС и Атака изобретиха нова схема на политическа търговия – купуването на кворум. Така те си мислят, че биха могли да заблудят обществото, че не са заедно. Но уви номерът им няма да мине. Българският народ е достатъчно разумен да разбере, че Атака, ДПС и БСП са най-отровната обща политическа смес на прехода.

РЗС счита, че това е правителство на подменения вот и чрез него ДПС и БСП ще осигурят нов монопол върху властта на приближените им кръгове от фирми.

Това правителство, както и предишните на тройната коалиция и на ГЕРБ, ще завърши по още по-зловещ начин. Това не е трудно да се прогнозира, тъй като сегашният уродлив модел ще продължи да ражда политически хибриди, които винаги са в ущърб на народа и в полза на групировките около изпълнителната власт.

Необходима е смяна на системата. Нов модел, нов ред, нови правила. Това ще е възможно само, когато пратим този покварен 4 партиен парламент в историята, за да предизвикаме избори за Велико народно събрание с цел приемане на Нова българска конституция.

ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *