Posted inБез категория

Земята се разтвори и погълна американски голфър

golfАмериканският голфър Марк Михал, който играел с приятели във Ватерлоо, щата Илинойс,   пропаднал  под  земята. 43-годишният Михал паднал във внезапно отворила се дупка в земята с дълбочина пет и половина метра и с диаметър   три метра. Този инцидент се случва за  първи път на голф игрището, където играе в продължение на 20 години, пише  St. Louis Post-Dispatch.

На уеб сайта golfman, един от основателите на който  е Марк, е публикувана  историята за инцидента, предадена от   съпругата му. Според нея това  е станало на 8 март, когато Марк отишъл да играе с приятели за да се подготвят за пролетния сезон по голф.

Приятелите на Михал не осъзнали веднага, че той е  потънал в земята, но когато чули мъжа да стене под земята, се опитали  да му помогнат. Те намерили стълба и въже, но стълбата се оказал  твърде кратка  за да може Михал да стигне до нея. Да се изкачи по въжето голфърът не могъл, тъй като си изкълчил ръката при падането.

Михал бил спасен от  един от неговите приятели, който слязъл по стълба в ямата, вързал ранения  голфър и му помогна да се издигне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *