Posted inБез категория

Великите черно-бели фотосесии: Моника Белучи и Венсан Касел

monika-kasel-14През 2005 г.  една от най-красивите двойки в света Моника Белучи и Венсан Касел станаха герои в иронична и провокативна фотосесия на Елен фон Унверт за списание Studio.

На черно белите- снимки актьорите демонстрирата  семейната идилия така, както си я представят в живота. Този френско-италианската съюз е бе сформиран през 1994 година. Италианската  красавица иска да се радва на свобода, а  любимецът на жените Касел, свикнал на  вниманието на момичетата, се опитва да я спечели  на всяка цена.

За сърцето на сексуалната Моника Винсент се бори  пет години и  през 1999 г. Белучи се съгласява да стане негова съпруга. Впоследствие Касел и Белучи никога не са споменавани  в скандали, клюки или са уличвани в измяна. Актрисата вярва, че бракът им се крепи на разделите, свързани с актьорската професия и непрекъснато снимане.

Моника и Винсънт наистина имат своя идилия, която  Елън фон Унверт се е постарал да предаде  обектива на фотоапарата си по обичайния си начин – арт скандално и отчасти еротична красота. Тази фотосесия е нейната идеяза любовта между двама култови герои на световното кино.

Вижте я.

monika-kasel-161 monika-kasel-17 monika-kasel-16 monika-kasel-15 monika-kasel-12 monika-kasel-11 monika-kasel-1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *