Posted inБез категория

Да, защо не Велико народно събрание, вместо да ни плашат с Доган, Станишев, Кунева, Костов и Сакскобургготски?

Няма спор- пиарът на властта действа не лошо. На сегашното управление се противопоставят Доган, Станишев, Кунева, Костов, а някои неразбрали партийната повеля смело лепват до тях и дедо Цар. Да де, но според тезисите, той не бива да се споменава. Както и да е.

Ако се смени това управление, то веднага щели да излязат призраците на тройната коалиция, които щели да яхнат властта и после – олелелееее!

Една от пиар-кампаниите на Ленин е била именно тази: Който не е с нас – е против нас! Така ли е? Безспорно ГЕРБ имат и добри попадания: Плащат се навреме мизерните заплати на лекари, учители, служители и прочее. Както и пенсии. Това е така защото Дянков обезкръви дребния бизнес, напъха касови апарати навсякъде, даже и в кафе-автоматите. Което всъщност е бомба със закъснител, ама кой да прозре? Е, пропусна обществените тоалетни, ама той не влиза там! Откъде да знае, че няма?

По-важно е друго. Как кризисният пиар сега налага вина на всеки (който , разбира се, гледа и чете платените медии), дръзнал да си помисли, че ако падне кабинета, веднага идват споменатите демони : Доган, Станишев, Кунева, Костов. Това ли е единственият вариант?

Разбира се, че не е! Първото нещо  е   Велико народно събрание, където МАЖОРИТАРНО избрани депутати, несвързани с олигархия и ДС, под обсада, да приемат новата Конституция.  С всички искания на сега протестиращите. Решенията да бъдат взети бързо, много бързо.

Исканията ги знаете , нали?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *