Posted inБез категория

Колко жени и колко мъже имат средностатистическите дами и господа

loveКакво казва математиката за истинската любов? Изследване на британски портал за запознанства, в  което са участвали 2000 души показва, как с цифри може да се изрази живота на средностатистическите мъж и жена, докато не срещнат „истинската“ и съответно „истинския“.

Повечето желаят  търсенето на идеалния за тях  човек по-скоро да приключи, и най-накрая да срещнат някой, с когото ще им бъде наистина хубаво. Докато го намерят обаче,  ето как може да изглежда това  търсене в цифри.

Една дама ще има средно по шест много лоши срещи, шест любовника за по една нощ, ще  я измамят четири пъти, и най-малко един партньор ще срещне в интернет.

Също така, типичната жена ще се  забавлява на почивка или ваканция с най-малко трима различни мъже и ще има три дълги връзки. Същата тази дама, докато намери правилния, ще се целува с 22 мъже, ще се наслаждава на четири дългосрочни отношения и също толкова пъти ще е с разбито сърце.

Повечето жени  преди да срещнат истинския,  живеят с двама мъже. Все пак добрата новина е, че когато жените срещнат мъжа на живота си, те разбират това още през първите четири седмици на запознанството .

От друга страна, мъжете ще целунат 23 момичета, ще има десет любовници за по  една нощ, а ще им  разбиват сърцето шест пъти. Повечето от тях ще  срещнат  жената на живота си преди да навършат тридесет.

Данните показват , че преди момичето  да е  тази, която ще остави момчето вместо обратното,  и докато не си намери съпруг, дамите по-често от мъжете не се  поколебават да мамят.

Но това, което  най-много е разтревожило  и притеснило изследователите е фактът, че при 15 процента от жените  бившето им гадже е кръшкало преди края на връзката , а  не по-малко смущаващ факт е, че първите сексуални отношения момичетата започват на 15 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *