Posted inБез категория

Най-високата бразилка си намери годеник с половин метър по-нисък

Най-високото момиче в света – бразилката Елисани  Силва с ръст 2 метра и 6 см се влюби в свой почитател, който е висок eдва  1 метър и 62 сантиметра.

17-годишна тийнейджърка Eлисани да Силва Круз, класирана в Книгата на рекордите на Гинес, която още на 14-години стига до 2 метра и 6 сантиметра, откри любовта в лицето на 22-годишния Франсиналдо Карвальо.

Младите хора се срещнали преди няколко месеца в родния град на момичето Салинополис в щата Пара  и от тогава са неразделни, въпреки почти половин метър разлика в ръста си.

Строителят Франсиналдо, който е висок 1 метър и  62 см  казва, че никога не е бил против това да се среща с  високо момиче, но разбира се, никога не е очаквал, че любимата му ще е толкова високо над него.

Според него приятелите му  не разбират тази необичайна връзка и често задават въпроси, като например как успява да я прегърне.

Високият ръст на момичето е в резултат от тумор в хипофизата. От 11 години Eлисани се оплаквала от болки по цялото тяло и след няколко години, буквално не можела да се побере в училищния автобус.

Лекарите оперирали тийнейджърката и успели да спрат опасния процес.

Силва мечтае да стане манекенка, но водещите агенции в Бразилия  отказват да я  приемат именно  заради гигантския и  ръст.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *