Posted inБез категория

5 подаръка, които ще зарадват вашия приятел – параноик

Ако имате приятел, който винаги и навсякъде е преследван от конспирации и безкрайно говори за предстоящия край на света, изброените коледни подаръци  може да го хвърлят в неописуема радост:

1. Чанта, която предпазва от електромагнитни импулси

Електромагнитен импулс може да извади от строя цялата електроника в определен радиус, а клетката на Фарадей може да   защити от електростатични заряди и радиация. Тази идея е вдъхновила създателите на анти-електромагнитната чанта.

„Благодарение на вас, приятелю мой, аз бях в състояние да поддържам радио-връзка, увивайки радиостанцията в клетката на Фарадей“ – ще каже  приятелят ви след апокалипсиса, бършейки сълзи  на умиление.

2. Металдетектор

Знаете ли, че с помощта на метален детектор може да се изследва водата за наличие на т. нар. „химически следи“ (химикали, които правителствата разпръскват от небето)? Всъщност няма значение – Вашият приятел  параноик със сигурност е наясно.

3. Тест, който изследва състава на веществата в домашни условя

Един ден вашият приятел параноик може да  заподозре някаква опасност  и в  продуктите за готвене. Как може да бъде 100% сигурен, че някой не е влязъл в къщата му през нощта и не е посипал продуктите с кокаин или нещо по-лошо? По принцип, всеки параноик би бил щастлив да получи подарък за тестване на вещества за опасни замърсители.

4. Камери за наблюдение

Много полезно нещо. Ако искате да следите всичко, което се случва около къщата,   без камера  просто няма да се  справите. Вашият приятел ще изпадне в особен възторг от такъв комплект, който позволява да държи  под наблюдение всеки ъгъл на къщата (в бункера или в гората).

5. Частен остров

Единственият начин да се чувствате напълно безопасно , е да избягате далеч от цивилизацията. Ако средствата ви позволяват, може да направите   приятеля си параноик много щастлив, като му подарите остров, каквито на  пазара има много. Колкото е по-далече, толкова по-добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *