Posted inБез категория

Играта Assassin’s Creed 3 изтече в мрежата

Приключенската игра Assassin’s Creed 3  изтече в мрежата няколко дни преди официалното си излизане. Днес на торент тракерите се появи английската версия на играта за конзолите Xbox 360.

Както отбелязват тези, които са изтеглили играта,  AC3 е автентична. Източникът на теча засега е неизвестен. Издателят Ubisoft не  коментира инцидента.

Представянето на конзолната версия на Assassin’s Creed 3 в САЩ ще е на 30 октомври, а ден след това ще бъде пусната в Европа. Любопитно е, че дни преди изтичането издателство Ubisoft обяви, че играта се е превърнала в най-предплащаната в историята на неговото съществуване.

Действието на AC3 се развива през осемнадесети век в Америка. Главният герой е индианец на име Конър. В играта ще има четири основни места – три големи града и горска зона, наречена Borderlands.

Assassin’s Creed  3 е вторият скорошен голям проект, който благодарение на усилията на пиратите попадна в мрежата преди пускането си.

По-рано подобен инцидент имаше с шутъра Halo 4, която се появи на тракерите почти месец преди официалното си излизане. Тогава медиите съобщиха, че копие на играта е била открадната от завода в Мексико, където е отпечатано изданието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *