Posted inБез категория

Изследване: Републиканците по-често стигат до оргазъм

Мъжете, изглежда, повече от женитe се интересуват от дългосрочна връзка. За жените лошият секс – е пречка за развитието на такъв. А максимално удоволствие в леглото, разбира се, получават консерваторите- републиканци – това са резултатите от проучване на общественото мнение, проведено онлайн от сайта за запознанства Match.com.

Сайтът е предоставил на изданието The Daily Beast изключителното право първо да се запознае с резултатите от второто годишно проучване на хората, които не са женени, под името „Singles in America“ .  Това проучване може да се счита за представителна национална извадка, тъй като е  проведено съвместно с Института по еволюционни науки в Университета на Binghamton.

„Републиканците – и именно консерваторите- републиканци, съобщава на най-висока честота на оргазми, в сравнение с други респонденти в проучването, въпреки факта, че те правят секс по-рядко от останалите.  Над половината от републиканците казват, че те достигат до оргазъм почти всеки път, докато при   либерал-демократите това са само 40%“, – пише The Daily  Beast.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *