Posted inБез категория

Съдят гинеколог, докарвал пациентките си до оргазъм при преглед

Във Великобритания започна процесът срещу   гинеколог. Дават показания по делото  четири  жени, които твърдят, че са станали жертви на лекаря.

Жителка на Нови Уелс е предявила иск срещу гинеколога, като казва, че по време на медицинския преглед той се държал много непристойно.
Така, според дамите и, лекарят многократно докосвал гениталиите и, сякаш тя е негова партньорка за интимни ласки,  устройството , предназначено за ултразвуково изследване, той използвал по-скоро като секс играчка.
Оказа се, че такива еротични действия  лекарят, чиито имена поради  разследването не се съобщават, предприемал още към четири пациентки, пише vidgolos.com.

Според прокурора Маргарет Канин, който води делото, жертвите  отричат, че лекарят е докосвал интимните им части по време на ултразвук са съвсем преднамерено.

Според тях, мъжът е бил наясно какво прави и се усмихвал, изпитвайки удоволствие от своите действия. Други момичета също се оплакаха, че лекарят е превишил правомощията си. При това на една от пациентките си лекарят обяснил действията си с това, че тя има сексуални проблеми.

Като обяснил  гинекологът, така ой се опитвал да и помогне да изпита оргазъм. Обстоятелство, което усложнява   вземане на решение в този случай се състои в това, че на практика нито една от пациентките не е спряла лекаря по време на неговите, както са заявили   по-късно, незаконни действия.
Освен това, много от жени ходили при този лекар отново и отново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *