Posted inБез категория

Партията на Путин иска да изхвърли Ленин от мавзолея

Тялото на   Владимир Ленин e време да се изнесе от мавзолея на Червения площад. Такава декларация на члена на Генералния съвет на „Единна Русия“ и депутат в Държавната Дума Владимир Мединский е качена  на официалната интернет страница на партията.

„Мисля, че всяка година ние трябва да повдигаме един и същ въпрос – за премахване на останките от тялото на Ленин от мавзолея. Това е нещо абсурдно, езически-некрофилска мисия на Червения площад. Никакво  тяло  на Ленин няма там, експертите знаят, че са се запазили едва 10% , всичко останало там от дълго време е заменено. Но най-важното не е тялото – важен е духът „- казва В. Мединский.

„Много оскърбяват рок концертите на   Васильовския спуск, но ние дори не се замисляме за това двойно светотатство: концерти се провеждат на гробище. Това е сатанизъм. И се разхожаме на гробище „- добавя депутатът от “ Единна Русия „.

При това  В. Мединский казва, че сам Ленин е искал да бъде погребан до майка си в Санкт Петербург, но последната воля на вожда така и не е била изпълнена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *