Posted inБез категория

Кметът на Москва Лужков носи часовник за $ 400 хиляди

Московският кмет Юрий Лужков пристигна на заседанието на Генералния съвет на Федерацията на синдикатите в  Русия с часовник  Patek Phillipe ref. 5102 Sky Moon, който струва  $ 300-400 хиляди, пише  Life News.

„Това е лимитирана серия часовници – според сътрудничката на  бутика за часовници „Меркурий“  Татяна. – Например, от серията Sky Moon «Небо над Москвой»  са произведени само 50 копия в целия свят. Но часовника си Юрий Лужков не е купил  в нашия бутик – изяснява Татяна. – Ние бихме го запомнили.“

Както посочва изданието, часовниците Patek Phillipe Sky Moon 5102 толкова много се търсят по света, че дори и кралят на Испания Хуан Карлос все още не е могъл да си купи такова бижу, отбелязва изданието.

Б.ред. Ще припомним, че в момента се води яростна компроматна война от страна на администрацията на Кремъл, откъдето вадят всякакви нелицеприятни факти за Юрий Лужков. Неговата съпръга Елена Батурина (на снимката горе) се счита официално за най-богатата жена в Русия, като състоянието и се оценява на милиарди.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *