Posted inБез категория

"Самоликвидацията на Европа"

Скандал в Германия отбеляза излизането на книгата на Тило Сарацин „Германия се самоликвидира“.

На нокти застанаха либерали, леви и „правозащитници“ по всички линии. В същото време, огромната подкрепа за Сарацин (на снимката) от обществото показва, че проблемът с нелегалната миграция и ислямизацията са особено важни за Германия и за Европа като цяло.

На 31 август в Германия се разгоря огромен политически скандал. Тило Сарацин – член на борда на Bundesbank, влиятелен човек в Социалдемократическата партия – представи в Берлин, книгата си „Германия се самоликвидира» («Deutschland schafft sich AB»).

В книгата авторът цитира и конкретизира статистически данни, включващи многократно изрази своите идеи за деструктивността на демографската, социална, имиграционнат и образователна политика, която в продължение на много години е провеждана от либералните  правителства на Германия. Общото заключение е, че при запазване на динамиката на съществуващите процеси,  населението на Германия не само ще бъде съкратено до минимум, но ще бъде качествено по-зле. По този начин, нетният коефициент на плодовитост (колко деца се падат на всяка жена) в Германия в момента възлиза на 0,7. Това означава, че генерирането на внуци ще бъдат числено по-малко от половината поколения дядовци. Годишният темп на раждаемост в Германия е спаднал от 1,3 млн. през шейсетте години до 650 хил. през 2009.

Ако това продължава, след 50 години раждаемостта ще падне до 200-250 хиляди на година. Въпреки това, само половината от бебета ще бъдат потомци на германците, които са живели в средата на 60-те години на ХХ век. Сарацин отбелязва, че през последните 45 години да се говори за демографска криза бе счеитано за непристойно и едва когато едно поколение от млади бунтовници от 60-те години остаря и се загрижени за пенсионирането си, малко по малко положението се е променило и е станало възможно да се говори. Въпреки това, според Тило Сарацин, това се случва със закъснение от 40 години. В същото време в Германия продължава да се мълчи под прикритието на политическата коректност. Между другото, заключенията Тило Сарацин са  напълно потвърдени от официалните данни: според Федералната статистическа служба през 2009 г., в Германия живеят 82 милиона души, от които 15,5 милиона – не са германци.

Б.ред.: Няма ли някой депутат в България, който да публикува данни за етноса на новородените у нас? Защото медиите ни отдавна не са български.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *