Posted inБез категория

Масаж със змии сваля стреса и премахва фобии

Спа център  в Джакарта, Индонезия,  предлага услуга, за която е необходим специален подход, смелост и способност да се отпуснете – масаж със змии. Опитен масажист внимателно насочва и контролира движението на питоните върху човешкото тяло.
211113_170019_45060_11
“ Това е много уникално преживяване с безпрецедентен адреналин, след което настъпва пълен релакс“ – казва 31 -годишният Tилукай,  изпитал чудесата на този масаж.

Човекът,  облечен само по шорти, трябва изцяло да се отпусне, докато три змии се движат по тялото му – от корема  към гърлото и обратно. Наблизо стоят обучени професионалисти, готови да реагират във  всеки опасен момент. За целите на сигурността, устата на змиите са залепени с тиксо .

Процедура с времетраене 90 минути струва 480 000 рупии ($ 43), а  змиите се държат в специални кутии и  преди всеки сеанс се обработват с антисептик.

Много хора смятат, че този център предоставя възможност не само за забавление и отпускане. В него идват и търсачи на силни усещания, търсачи на нови преживявания , както и тези, които се опитват да преодолеят фобията си от змии .

Снимка AFP

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *