Posted inБез категория

ВМРО с ултиматум към властта да експулсира криминалния контингент сред имигрантите

Ултиматум към управляващите в едноседмичен срок да възстановят реда в София и да организират експулсирането на криминалния контингент сред нелегалните имигранти постави ВМРО. От партията настояват още да бъде обявена бройката бежанци от Сирия, които ще бъдат приютени на територията на България.

 

Напомняме, че бруталният опит за убийство, извършен от криминално проявен нелегален имигрант, се случи в идеалния център на столицата, до сградата на ВМРО и на 100 метра от сградите на Министерски съвет, Народното събрание и Президентството.

 

В противен случай ВМРО обявява, че ще вземе в свои ръце съхраняването и защитата на живота и имота на всеки български гражданин както намери за добре.

 

Ултиматумът бе отправен от заместник – председателя на партията Ангел Джамбазки.

 

До

президента на Република България,

министър – председателя на Република България,

председателя на Народното събрание,

министъра на вътрешните работи

българския еврокомисар Кристалина Георгиева

 

УЛТИМАТУМ

 

Уважаеми дами и господа,

 

От месеци предупреждаваме, че безконтролното нахлуване на криминално проявени нелегални имигранти в центъра на столицата ще доведе до повишаване на напрежението и ръст на криминалните прояви.

 

От месеци настояваме нелегалните имигранти да бъдат репатрирани, границата ни да бъде охранявана и българската държава ясно да заяви бройката на бежанци от Сирия, която държавата ни може да приеме.

 

За съжаление, въпреки многобройните сигнали и апели, властта не взе мерки и младо момиче беше нападнато брутално с нож.

 

Даваме ви една седмица срок, в който да въведете ред в града, да организирате незабавно репатрирането на криминално проявените нелегални имигранти и да обявите бройката на бежанците, които ще бъдат приютени в България.

 

След изтичането на този срок възнамеряваме да пазим живота, имота и здравето си, своето и на близките си, както можем и както намерим за добре.

 

Всяка политическа отговорност за събитията от тук нататък лежи върху вас.

ВМРО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *