Posted inБез категория

Кейт, херцогинята на Кеймбридж влезе в болницата с контракции

Бременната Кейт,  херцогинята на Кеймбридж,  в понеделник е била отведена в болница Сейнт Мери, където трябва да роди следващия наследник или наследница на британския престол, съобщи  телевизионният канал Би Би Си. Съобщава се, че жената вече има контракции.

Полът на наследника е неизвестен, според кралската традиция на Кейт и принц Уилям не е казано какво дете ще се роди. Въпреки това, въпросът за наследяването е без значение: първото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж, във всеки случай, ще бъде на трето място поред за  британския трон след дядо му, принц Чарлз и баща му принц Уилям.

Новороденото ще бъде официално „представено“ на  Великобритания и света, когато младото  семейство напуска болницата: Кейт и Уилям с бебето ще позират за фотографите, и няма съмнение, че тези снимки ще залеят целия свят. Известно време след раждането на първото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще се появи официален портрет на тримата. Детето ще бъде кръстено в Бъкингамския дворец,  церемонията ще бъде частна, но ще има официални.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *