Posted inБез категория

Нали Трайчо Трайков беше уволнен?

Нещо такова се говореше преди време – Трайчо бил уволнен. Да де ама:

trajkov

На хипер интересна гледка се натъкна наш папарак (бел. ред- на : http://podtepeto.com) на Пампорово днес. Будното ни око спипа най-богатата българка Цветелина Бориславова на ски уикенд с разжалвания и категорично заклеймен от правителството бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и вицепремиера Симеон Дянков. Символичната домакиня Бориславова спретна тройна коалиция с Трайков и Дянков на обяд в ресторант Бохеми на междинката над Студенец след поредното спускане.

На специално и постоянно резервираната маса в култовото заведение, която е и любима на най-важния човек за Пампорово- шефката Бориславова, се настаниха още половин дузина нейни близки. Всички бяха по двойки, с изключение на Цветелина, която бе в компанията на свеж стрък кокичета, в който потапяше лицето си на всеки пет минути.

Трайчо Трайков бе плътно до жената, която го разведе- бившата му секретарка Милена Маркова. С днешното си папарашко дефиле на Пампорово двамата доказаха интимните си отношения. Трайчо бе в синьо-черен ски екип, а половинката му- в черно-бял.

 

Банкерката и Трайков дойдоха по едно и също време в Бохеми и седнаха един до друг. Явно се бяха спускали заедно. Закъсня единствено Дянков, който направи един слалом в повече преди обяд. А с появата на финансовия министър стана ясно, че въпреки медийните шумотевици и гръмки заглавия Дянков, Трайков и Бориславова са много близки приятели и нямат търкания по между си. Само преди година всички атакуваха бившия министър за енергийната му и туристическа политика, като един от най-острите критикари бе именно Дянков.

Днес обаче нямаше и помен от конфликт.

 

Виповете бяха без охрана, а обядът продължи толкова дълго, че след него всички се отказаха от следобедни слаломи и се оттеглиха по хотелските си стаи.

Повече снимки : http://podtepeto.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *