Posted inБез категория

Извънредно: ГЕРБ покани във властта ДПС и БСП, Костов напуска парламента

На среднощно заседание ГЕРБ реши да сподели властта с ДПС и БСП. Това е станало след бурни, но единодушни дебати в партия ГЕРБ, в които за министър на вътрешните работи е поканен да стане лидерът на ДПС Ахмед Доган (познат от 90-тте години като Меди Доганов). Той е приел с аплауз предложението и е обещал, че ще се погрижи следващите огледала, да не бъдат толкова криви.

Лидерът на БСП Станишев е получил поста Главен преговарящ с Русия по въпросите за АЕЦ „Белене“, „Южен паток“ и останалите руски проекти, чакащи решения при евентуална победа на здравите сили.

Симеон Дянков е дал нареждане със задна дата от 2010 г. ДДС да стане 2 процента, вместо досегашните 20, а всеки който е пазарувал с такива стойности от началото на мандата, да му бъдат върнати парите заедно с лихвите. Освен това пенсионната възраст в страната се връща на нива 55 години за жените и 60 за мъжете необратимо за следващите 100 години, когато се очаква да спечели изборите друга партия.

Цената на тока, считано от 1 април става 0.003 евроцента за киловатчас за дневна тарифа. При потребление повече от 1 000 киловатчаса за домакинства с едно или повече деца, държавата ще плаща цялата сметка, заедно с осигуровките на пълнолетните членове на семействата.

Цената на бензина се връща на ниво 70-тте години и един галон ще струва вече 18 стотинки.

Запазва се единствено цената на предателствата – 30 сребърника…

Добро утро, и честит 1 април!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *