Posted inБез категория

Стоичков поема националния на Виетнам?

Бившият селекционер на България Христо Стоичков води преговори да поеме националния отбор на Виетнам, съобщи президентът на „Чавдар“ Емил Димитров, който заедно с легендарния футболист ръководи академията към клуба в Етрополе.

„Стоичков замина в сряда вечер по спешност за Виетнам, където води преговори да стане селекционер на националния отбор. Обсъждат вариантите договорът да бъде за две или четири години, според предпочитанията на Христо“, обясни Димитров.

Той допълни, че преговорите са в напреднал стадий и до два дни ще бъде ясно дали Стоичков ще поеме виетнамските национали. „Христо се прибира в събота. Тогава вече ще се знае дали ще е селекционер на Виетнам или не. След това вероятно ще свика пресконференция и ще обяви повече детайли“, завърши президентът на „Чавдар“.

За последно Стоичков води южноафриканския „Мамелъди съндаунс“, с който се раздели със скандал преди повече от година. През есента бившият футболист беше спряган за селекционер на Бахрейн и дори за заместник на Хосеп Гуардиола на треньорския пост в „Барселона“.

http://www.dnevnik.bg/sport/2011/04/28/1081180_hristo_stoichkov_vodi_pregovori_za_selekcioner_na/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *