Posted inБез категория

Човекът, който ни прoдаде – Горбачов, тъне в безумен разкош (фото)

В Лондон, „Албърт Хол“ бе домакин на първата церемония по връчването на премиите Михаил Горбачов, посветена на 80 годишнината на първия и последния съветски президент.

Както малко хора знаят, Михаил Горбачов е човекът, който проведе успешни за себе си преговори със Западните сили, вследствие на което бе договорено сегашното устройство на Европа. Резултатът е очевиден: Бившите комунистически функционери в България, заедно с невидимата армия на Държавна сигурност са непокътнати и все по-богати.

Хората у нас, които подкрепиха демокрацията сега се борят за оцеляване. Вместо да удари по масата на капиталистите и от позицията на хилядите ядрени глави, които имаше Варшавският договор и да опрости дълговете на бедните соцдържави, Горбачов обрече на глад и мизерия милиони хора, а създавайки олигарсите- няколко десетки избраници на „социализма“ живеят като богоизбрани…..

Сега Горбачов разполага с милиони и може да си позволи безумен лукс.

Да поздравят Михаил Горбачов за 80-годишнината му дойдоха бившят губернатор на Калифорния   Арнолд Шварценегер, Шарън Стоун, Голди Хоун, Мила Йовович, Кевин Спейси, Пол Анка, Катрин Дженкинс, Мел С, Холи Vallence, Шърли Basey, Брайън Фери, Андрей Makarevich и турския  хор .

CAM героят на деня дойде на церемонията по награждаването, придружен от дъщеря си  Ирина Вирганская. Церемония водиха  Кевин Спейси и Шарън Стоун.

[nggallery id=252]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *