Posted inБез категория

Ал. Петров: Най-страшното предстои тъй като се установява едноличен режим на управление

Алексей Петров прогнозира, че най-страшното предстои тъй като се установява едноличен режим на управление, а по думите му арогантността на днешните управници надминава дори тази на властниците от тоталитарния период.

Това Петров направи в специално обръщение, прочетено от негово име на конференцията на РЗС в зала „България“ по случай 5-годишнината от създаването на партията.

Идеята ви за нова конституция, която да сложи точка на мъчителния преход ме направи ваш убеден симпатизант, споделя пред съмишлениците на РЗС Алексей Петров. Той за пореден път изтъква, че кабинетът Борисов дойде на власт с гръмки обещания за ликвидиране на корупцията, наказание на ограбилите България и за антикризисни мерки, гарантиращи сигурност и хляб.

„Повече от година вместо хляб ни се предлагат зрелища, се казва още в посланието на Петров до конференцията на РЗС.

По думите му зад общоприемливата маска на борба с престъпността се отстраняват политически опоненти, елиминират се бизнес конкуренти и се саморазправят със инакомислещи.
Петров изтъква, че се преследват учени, унижават се лекари, а пенсионерите са на ръба на оцеляването.

В посланието си Петров се обръща към премиера Бойко Борисов с въпрос: „Разполага ли с информация кои са новите преносители на черните куфарчета и какво ще се финансира с тези няколко милиарда контрабандни пари. Не ви ли притеснява рискът, че тези пари ще бъдат насочени за нерегламентирано финансиране на избори, тероризъм или други заплахи?“

От писмото Петров става ясно, че според него е много страшно, че не знаем кого точно обслужват контрабандните пари. По думите на бившата барета контрабандата се е развихрила в безпрецедентни размери.

Щетите от нея само за последната година са много повече от необходимите средства за инвестициите в строящите се магистрали, за реформите в науката образоването културата и здравеопазването, както и за 13 пенсия на всички български пенсионери.

Алексей Петров споменава още, че за първи път в близо 30-годишното му познанство с премиера той е лишен от комуникация с него и затова си позволява да се обърне към Бойко Борисов не лично, а чрез РЗС пред гостите от републиканската партия на САЩ.
Припомняме, републиканецът Даниел Халоран, общински съветник в Ню Йорк, е на посещение у нас по покана на РЗС.

Предвижда се конференцията да учреди и младежка организация на РЗС, която да влее свежи сили и идеи в структурите на партията.

http://news.ibox.bg/news/id_1108311225

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *