Posted inБез категория

Пет жени изнасилиха до смърт съпруга си

Нигерийски бизнесмен-многоженец плати скъпо за своята любвеобвилност. След като си взел наскоро шеста жена (полигамията е легализирана в Нигерия), останалите пет жени започнали да го ревнуват, защото счели,  че той обръща повече внимание на нея и решили да му отмъстят.

Завръщайки се у дома една нощ, той отишъл в спалнята на новата си млада съпруга. Останалите пет жени, които  предварително се споразумели  за стратегията си, нахлули в стаята и поискали да прави секс и с тях. С всяка от тях.

Той се опитал да се съпротивлява, но било безполезно. Четири от съпругите му го принудили да легне на леглото, а другата започнала секс с него. После втората, а след това и третата. Когато следващата жена се приготвила да получи своето, жените забелязали, че съпругът им вече не диша. Опитите да го съживят  били неуспешни.

След инцидента две жени са били арестувани. В Нигерия действат законите на Корана, които позволяват на един мъжа да има до четири съпруги, но често това правило се нарушава – известен е случай, когато един мъж се обзавел с 86 жени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *