Ще имате повече пари, отколкото можете да похарчите с вълшебната формула на Луиз Хей

За някои щастливият живот в изобилие е непостижима мечта, за други това е цел, която е много по-лесна за постигане, отколкото изглежда.

Известната писателка Луиз Хей доказва, че една мечта, превърната в цел, може да стане реалност. Тя е автор на безценни мотивационни книги, за мнозина те са се превърнали в настолни книги.

Философията, която тя поддържа е, че човек е способен не само да се излекува сам, но и да се отърве от физически, емоционални и финансови проблеми.

Как да привлечем богатство?

Писателката призовава читателите си да се отърват от стереотипното мислене и да разширят периметъра на своите хоризонти. Луиз Хей заявява, че всичките ни идеи за парите са твърде ограничени и ние сами сме се вкарали в определение в рамки.

Например, искате да пътувате до Париж, но сте сигурни, че нямате пари за пътуването, вашето мечтано пътуване трябва да бъде отменено.

Така финансите се превръщат в непреодолима пречка, върху която човек всъщност се концентрира. Ако обаче насочите потока си от енергия към утвърждения, рано или късно ще се окажете там.

Нека да разгледаме по-отблизо какво всъщност представляват утвържденията.

Това са позитивни формули за самохипноза. Благодарение на тяхното чисто и искрено повторение, подсъзнанието на човек се настройва на правилната вълна. Самата авторка подчертава, че ако правите утвърждения само заради парите и не се променяте вътрешно, тогава нищо няма да сработи. В крайна сметка щастието е преди всичко състояние на ума.

Техниката се използва успешно от милиони хора. А за постигането на материални и емоционални облаги помага само вътрешното духовно развитие. Всяка сутрин задава ритъма за нов ден и трябва да започне с мисълта, че всичко в живота ви е добре и че необходимото ще ви намери и събитията в ежедневната суматоха преминават от една радост в друга.

Повторението на утвържденията трябва да бъде ежедневна дейност, да се придружават с ясна визуализация, така желанията ще се изпълняват много по-бързо.

Най-мощните утвърждения:

Мога да правя големи пари;
Любовта ми към парите е взаимна
Давам си разрешение да получавам добри пари;
Моето богатство расте всеки ден;
Постигам това, което искам;
Работата ми носи щастие;
Аз съм магнит за привличане на пари.

Утвържденията работят на дълбоко ниво на подсъзнанието, те се нуждаят от правилния алгоритъм на работа. Въведете ги в ежедневната си практика и успехът ви е гарантиран!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!