Ще имате повече пари, отколкото можете да похарчите с вълшебната формула на Луиз Хей

За някои щастливият живот в изобилие е непостижима мечта, за други това е цел, която е много по-лесна за постигане, отколкото изглежда.

Известната писателка Луиз Хей доказва, че една мечта, превърната в цел, може да стане реалност. Тя е автор на безценни мотивационни книги, за мнозина те са се превърнали крадено от 30думи в настолни книги.

Философията, която тя поддържа е, че човек е способен не само да се излекува сам, но и да се отърве от физически, емоционални и финансови проблеми.

Как да привлечем богатство?

Писателката призовава читателите си да се отърват от стереотипното мислене и да разширят периметъра на своите хоризонти. крадено от 30думи Луиз Хей заявява, че всичките ни идеи за парите са твърде ограничени и ние сами сме се вкарали в определение в рамки.

Например, искате да пътувате до Париж, но сте сигурни, че нямате пари за пътуването, вашето мечтано пътуване трябва да бъде отменено.

Така финансите се превръщат в непреодолима пречка, крадено от 30думи върху която човек всъщност се концентрира. Ако обаче насочите потока си от енергия към утвърждения, рано или късно ще се окажете там.

Нека да разгледаме по-отблизо какво всъщност представляват утвържденията.

Това са позитивни формули за самохипноза. Благодарение на тяхното чисто и искрено повторение, подсъзнанието на човек се настройва на правилната крадено от 30думи вълна. Самата авторка подчертава, че ако правите утвърждения само заради парите и не се променяте вътрешно, тогава нищо няма да сработи. В крайна сметка щастието е преди всичко състояние на ума.

Техниката се използва успешно от милиони хора. А за постигането на материални и емоционални облаги помага само вътрешното духовно крадено от 30думи развитие. Всяка сутрин задава ритъма за нов ден и трябва да започне с мисълта, че всичко в живота ви е добре и че необходимото ще ви намери и събитията в ежедневната суматоха преминават от една радост в друга.

Повторението на утвържденията трябва да бъде ежедневна дейност, да се придружават с крадено от 30думи ясна визуализация, така желанията ще се изпълняват много по-бързо.

Най-мощните утвърждения:

Мога да правя големи пари;
Любовта ми към парите е взаимна
Давам си разрешение да получавам добри пари;
Моето богатство расте всеки ден;
Постигам това, което искам;
Работата ми носи щастие;
Аз съм магнит за привличане на пари.

Утвържденията крадено от 30думи работят на дълбоко ниво на подсъзнанието, те се нуждаят от правилния алгоритъм на работа. Въведете ги в ежедневната си практика и успехът ви е гарантиран!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights крадено от 30думи reserved!

защищено INVITEXT