Кажете само две думи за да имате изобилие през цялата година

🌒 2 януари – първото Новолуние за 2022 г.

Новолунието е най-доброто време за да се заемете с практика за привличане на богатство и изобилие в живота си. А 2 януари първото Новолуние за тази година.

Това е доста проста практика и абсолютно всеки може да я направи. Лунният месец тепърва започва и, разбира се, нещо ново със сигурност ще дойде в живота ни. И всички чакаме доброто да дойде.

Но за да привлечете нещо ново, трябва да направите място за него. Ето защо, преди Новолуние, непременно трябва да изхвърлите боклука, простите неща от бита, които изхвърляте всеки ден. Но този път, когато го изхвърлите, трябва да кажете следните думи:

„Старото си отиде завинаги, новото дойде на мястото му.“

Достатъчно е да ги кажете веднъж. И можете също така да проведете практика за богатство. За това трябва да вземете някаква монета, която харесвате. Вземете я в лявата си ръка и кажете следните думи:

„Нуждата напуска дома, но богатството и парите идват. Така да бъде!“

Трябва да кажете тези думи 3 пъти, след което поставете монетата на перваза на прозореца и я оставете там за една нощ – на 2 срещу 3 януари или 3 срещу 4 януари. На сутринта тази монета може да бъде поставена в портфейла ви и да не се харчи до следващото Новолуние. На следващото Новолуние можете да извършите същата практика с различна монета, за да получите нов заряд на парична енергия.

Монетата се съхранява само у дома, така   ще привлече богатство в къщата.

И не забравяйте да благодарите на Вселената за помощта и прекрасните събития, които много скоро ще започнат да се случват в живота ви. Вярвайте в силата и добротата на Вселената и тогава неминуемо ще постигнете мечтите си.

Простите думи „Благодаря ти, Вселена!“ ще са напълно достатъчни за поддържане на баланс в енергийния обмен „получил – дай нещо в замяна“.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2021 30dumi.eu All rights reserved!