„Матрицата 4“ е обявена официално. Нео и Тринити с Киану Рийвс и Кери-Ан Мос се завръщат!

Изданието Variety съобщи сензационна новина – „Maтрицата 4“ е анонсирана официално. Освен това Нео и Тринити се завръщат към своите роли с Киану Рийвс и Кери-Ан Мос.

Тоби Емерих, ръководител на Warner Bros Pictures Group направи официално съобщение за продължението на култовата трилогия: „Изключително сме окуражени от перспективата да се върнем в света на Матрицата с Лана.

Тя е истински визионер, оригинален създател на филми. Много сме доволни, че тя пише сценария, насочва и продуцира следващата глава във Вселената на „Матрицата“. “

Самата Лана Уашовски не остана настрана и заяви, че много от идеите, които тя и сестра й Лили са си споделяли през последните 20 години, са се превърнали в реалност.

„Много от нашите идеи станаха актуални в наше време. Много се радвам на завръщането на тези герои в живота ми и съм много благодарна за възможността да работя с невероятните ми приятели “, каза Лана Уашовски.

За участието на Лили Уашовски не се съобщава. Освен Лана, над сценария работят Александър Хемон и Дейвид Мичъл. Различни източници казват, че снимките ще започнат следващата година.

© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2019 30dumi.eu All rights reserved!