Защо живеем в галактическа „зоологическа градина“?

Някои са уверени, че живеем в “матрица”, други са убедени, че Земята е плоска. Учените също вярват в много неща. Но за разлика от всички останали, те са готови да го докажат.

Неотдавна учените от METI (Messaging Extraterrestrial Intelligence) представиха нова теория за това, защо при наличието на безброй звезди около нас човечеството досега не е срещнало нито един извънземен (поне официално). Според изследователите, човечеството е било специално затворено в един вид клетка като в своеобразен  галактически „зоопарк“ и затова не може да види нищо извън нея.

Хипотезата за „зоопарка“ бе предложена за пръв път през 70-те години и въпреки, че звучи като научна фантастика, остава доста сериозен (макар и напълно хипотетичен) отговор на парадокса на Ферми: „Може би извънземните гледат хора на Земята точно както наблюдаваме животните в зоологическата градина, казват представители на METI.

Според изследователите, представителите на извънземния живот ни гледат отдалеч, но засега до толкова задминават хората в развитието си, че избягват взаимодействие, за да избегнат влиянието си върху нашето общество. С всеки нов крайъгълен камък в изследването на космоса и технологичното развитие, тази теория косвено получава нови потвърждения.

Или във Вселената няма разумни същества, или те просто се крият от нас.

„Няма причина да смятаме, че хората са достигнали максимално интелектуално и технологично развитие. Земляните все още им предстои да развият своите способности и технологии, за да достигнат нивото на извънземни разумни същества”, убедени са учените.

Източник: hi-tech

© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

Учени: Египетските фараони са били хибриди на извънземни

Учени: Египетските фараони са били хибриди на извънземни

По цялата планетата са разпръснати гигантски паметници, построени преди десетки хиляди години от предци,…

 

Конспирации: За извънземните нашата планета е обикновен зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете във Вселената

Сега изследователите често засичат много случаи с появи на НЛО, които се наблюдават в различни части на света, и отбелязват, че по-рано в небето са летели много по-малко обикновени дирижабли…

 

Continue reading „Конспирации: За извънземните нашата планета е обикновен зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете във Вселената“

Още по темата – във Фейсбук:


© 2019 30dumi.eu All rights reserved!