Очаквайте един специален мъж, който ще дойде при вас през 2018 г според вашия зодиакален знак!

zhivopis-art-lyubov-para

Овен

Нуждаете се от някой, с който ще се чувствате в безопасност. Вие сте уморени от празни обещания. Нуждаете се от някой, който е способен да действа, а не от празни думи.

Телец

Обикновено  трудно допускате някой до себе си. През 2018 г. бъдете крадено от 30думи по-открити.

Близнаци

Обикновено се срещате с такива,  които не обещават нищо в бъдеще. През 2018 г. избягвайте този тип и не се страхувайте да сте сами.

Рак

За вас  любовта е по-важна от всичко. Когато се влюбите, напълно отдавате сърцето си на партньора си, но за съжаление повечето от тях крадено от 30думи ви разочароват.

Лъв

Вие обичате да сте водещи във връзката си. Но през 2018 г. не пропускайте  човека, който ще бъде по-силен от вас и няма да се страхува да поеме отговорността за връзката.

Дева

Срещали сте с мъже, които са ви  карали да се чувствате по-малко достойни. Те са крадено от 30думи ви обвинявали за  всичко, което се е случило, и винаги сте имали чувството, че сте основният източник на вашите проблеми.

Но през 2018, чакайте мъжа, който ще ви даде любовта, която заслужавате.

Везни

Винаги се срещате с такива, които по ваше мнение са идеални за вас. Но през 2018 г. крадено от 30думи е време да потърсите нещо точно обратното. Чакайте мъж, който не отговаря на вашите стандарти.

Скорпион

Вие сте сериозни в  отношенията. И понеже преди са ви наранявали,  сте се затворили в себе си. През 2018 г. опитайте да се откриете.

Стрелец

Буйните  момчета са ваш тип. През 2018, чакайте този, крадено от 30думи който ще има посока в живота.

Козирог

Вие обикновено сте много независими. През 2018 г. се опитайте да се отпуснете малко и да отворите ума си за нови крадено от 30думи неща и приключения.

Водолей

През 2018 г. чакайте някой, който ще бъде по-интелектуален.

Риби

Вие сте много чувствителни. Мнозина се  страхуват от емоциите ви. Тази година чакайте мъж, който няма да се страхува от вас и от вашите чувства.

esotericblog

Още по темата:

 

Трите най-страстни зодиакални знаци, с които крадено от 30думи винаги ви се иска да си легнете!

Трите  най-страстни зодиакални знаци, с които винаги ви се иска да си легнете!

Има доза логика и рационализъм! Сега скептиците ще „включат“ своята трезвост и ще започнат…
защищено INVITEXT