Психология: Тревожните сигнали, които ви известяват, че си имате работа с изключително зъл човек

11zВсички сме се сблъсквали със злото. Като деца ни разказваха  приказки, в които винаги присъстваше зъл герой. След като пораснахме, започнахме да се сблъскваме с различни хора и често попадахме с ситуации, в които трябваше да общуваме с  някой неприятен тип.

Не, не е добра идеята да се борите с крадено от 30думи такъв, а  и не е нужно. Просто трябва да разберете навреме, че този човек е зъл и да стоите далеч от него.

11 признака, че си имате работа с истински зъл човек:

1. Отричане на  реалността

Те се смятат за идеални във всичко и ако открито им посочвате техните крадено от 30думи недостатъци или че не са прави,  те веднага влизат в открита конфронтация с вас. И изобщо не се интересуват от достоверността на вашето мнение. Основното за тях е техните любими идеали да не се нарушават.

2. Умее да се измъква

Той има отговор на всеки въпрос и няма значение дали крадено от 30думи е верен или не. Той ще се опита да ви докаже по всякакъв начин вашата неправота  и некомпетентност във всякакви въпроси.

За него винаги сте на няколко стъпала надолу и вашето мнение няма значение.

3. Скриване на  информация

Дори когато знаете  тайните им, те въпреки всички опитват да ги пазят крадено от 30думи в тайна, за да не ви изгубят от погледа си. Те харесват тази мистериозна аура, с която се заобикалят.

4. Подвеждат и разпространяват заблуди умишлено

Те обичат да подвеждат хората и да ги заблуждават. Ако имат някаква информация, те няма да ви кажат това, но те постоянно ще ви намекват крадено от 30думи и ще ви държат в постоянен страх и напрежение.

5. Постоянни лъжи

Те обичат лъжата. Говорейки за себе си, те не могат да не излъжат. Те ще контролират вашите мисли за тях, за да не ви изпуснат.

6. Никакво чувство за разкаяние и никави угризения на съвестта

Те изобщо не крадено от 30думи се разкайват за  действията си, това чувство им е абсолютно  непознато.

7. Винаги бягат от отговорност

Злите хора не поемат никаква отговорност за хората, на които са причинили вреда или за грешките, които са извършили. В момента, в който започват да  чувстват някаква вина, веднага я  насочват в  друга  посока.

крадено от 30думи

8. Манипулатори

Те са шампиони по манипулации. Те винаги са на 10 крачки пред всички. И знаят  как да ви накарат да  се чувствате глупави и безполезни.

9. Те са с вас само когато това е изгодно за тях

Ако те някога ви помогнаат, това е само защото това по крадено от 30думи някакъв начин им е било изгодно. Те ще бъдат до вас,  само когато нямате нужда от помощ. Правило за вас: Не  трябва да разчитате на такива хора.

10. Крадат времето ви

Отначало няма да  можете да забележите това. Но постепенно ще започнете да отделяте все повече време за тях. Бъдете крадено от 30думи бдителни и не им позволявайте да ви губят времето.

11. Двойнствен живот

Те живеят двойнствен живот. Причината? Защото целият им живот е изтъкан от си  лъжи.

Поради постоянните лъжи те трябва да държат всичко под контрол. В момента, в който сметнат, че някой се опитва да им стане истински приятел, крадено от 30думи те стават обсебващи и контролиращи всичко.

Не забравяйте, че ако си имате работа с  такъв човек, или стойте далече от  него,  или поговорете с някой, на който имате доверие.

Soulpost

След като прочетохте текста да не би случайно да си помислихте за някой политик?

По темата:

 

 

защищено INVITEXT