Нещо продължава да се случва в Холивуд: И Майкъл Дъглас бе обвинен в сексуален тормоз!

дъгласАмериканската журналистка Сюзън Броуди обвини актьора и режисьора Майкъл Дъглас в  сексуален тормоз. Преди около седмица Дъглас заяви в интервю, че   срещу него могат да бъдат направени обвинения и предварително ги отхвърли.

В разговор с Hollywood Reporter Броуди заяви, че поведението на Дъглас, за когото тя работи в продуцентската крадено от 30думи компания Stonebridge Productions в края на 80-те години, я е унижавало._99660949_fbeef44b-a7e5-4764-9dfd-e4ec6f275708

Броуди твърди, че Дъглас псувал много по телефона си в нейно присъствие, а  веднъж на среща в апартамента си, където се говорило за сценарий на филма, изведнъж започнал да се мастурбира пред нея.

крадено от 30думи

Преди около 10 дни Дъглас даде серия от интервюта за медиите в Холивуд, в които заяви, че една от бившите му колеги се готви да направи точно такива обвинения срещу него и че те крадено от 30думи са безпочвени.

Това се случи след като журналисти, с които се  свързва Броуди, за да разкаже своята история, поискаха коментар от Дъглас.

Броуди работи за Дъглас в края на 80-те години. Тя оглавява Ню Йоркския офис на компанията, ръководена от Дъглас.

Тя твърди, че актьорът е бил много необуздан в крадено от 30думи общуването си с нея и открито обсъждал изневерите си.

Също така Дъглас, според Броуди, коментирал външния и вид, поради което тя започнала да носи само свободни дрехи в  тъмни цветове по време на работа.

Най-скандалното в историята на Броуди е обвинението в сексуален тормоз. Тя твърди, че през 1989 г. крадено от 30думи Дъглас я  поканил у дома си, за да обсъди сценарий  и в някакъв момент започва да мастурбира пред нея.

Според Броуди,  тя избягала от апартамента на Дъглас, чувствайки се изключително унижена.

„Разбрах, че той счита, че може да направи всичко, което си поиска, защото има много повече власт, отколкото имам крадено от 30думи аз“, описва Броуди ситуацията. През същата година тя напуска компанията на Дъглас.

Дъглас в предварително интервю за списание Deadline заяви, че епизод с мастурбация не е имало.

– Гордея се с репутацията си във филмовия бизнес – каза той, – нямам скелети в гардероба и когато някой изведнъж се появи крадено от 30думи и започне да казва такива неща, аз се чудя: защо 32 години те са мълчали?

Режисьорът добави, че срещу него няма доказателства и се опасява, че такива „неоснователни“ обвинения могат да навредят на репутацията на набиращото сила движение  #MeToo.

Броуди също така казва, че не е изненадана, че Дъглас е крадено от 30думи решил да действа, преди да бъдат публикувани обвиненията: „Това е част от проблема – той се опитва да се представи като жертва“.

„Има причини, поради които толкова много жени не могат да разкажат историите си, за да  кажата това  самата аз – ми трябваха 30 години и социално движение“, казва крадено от 30думи тя.

По Би Би Си

 

 

 

 

 

защищено INVITEXT