Нещо продължава да се случва в Холивуд: И Майкъл Дъглас бе обвинен в сексуален тормоз!

дъгласАмериканската журналистка Сюзън Броуди обвини актьора и режисьора Майкъл Дъглас в  сексуален тормоз. Преди около седмица Дъглас заяви в интервю, че   срещу него могат да бъдат направени обвинения и предварително ги отхвърли.

В разговор с Hollywood Reporter Броуди заяви, че поведението на Дъглас, за крадено от 30думи когото тя работи в продуцентската компания Stonebridge Productions в края на 80-те години, я е унижавало._99660949_fbeef44b-a7e5-4764-9dfd-e4ec6f275708

Броуди твърди, че Дъглас псувал много по телефона си в нейно присъствие, а  веднъж на среща в апартамента си, където се говорило за сценарий на филма, изведнъж започнал да се мастурбира пред нея.

Преди крадено от 30думи около 10 дни Дъглас даде серия от интервюта за медиите в Холивуд, в които заяви, че една от бившите му колеги се готви да направи точно такива обвинения срещу него и че те са безпочвени.

Това се случи след като журналисти, с които се  свързва Броуди, за да разкаже своята крадено от 30думи история, поискаха коментар от Дъглас.

Броуди работи за Дъглас в края на 80-те години. Тя оглавява Ню Йоркския офис на компанията, ръководена от Дъглас.

Тя твърди, че актьорът е бил много необуздан в общуването си с нея и открито обсъждал изневерите си.

Също така Дъглас, според Броуди, коментирал външния и крадено от 30думи вид, поради което тя започнала да носи само свободни дрехи в  тъмни цветове по време на работа.

Най-скандалното в историята на Броуди е обвинението в сексуален тормоз. Тя твърди, че през 1989 г. Дъглас я  поканил у дома си, за да обсъди сценарий  и в някакъв момент започва да мастурбира крадено от 30думи пред нея.

Според Броуди,  тя избягала от апартамента на Дъглас, чувствайки се изключително унижена.

„Разбрах, че той счита, че може да направи всичко, което си поиска, защото има много повече власт, отколкото имам аз“, описва Броуди ситуацията. През същата година тя напуска компанията на Дъглас.

Дъглас в предварително интервю за крадено от 30думи списание Deadline заяви, че епизод с мастурбация не е имало.

– Гордея се с репутацията си във филмовия бизнес – каза той, – нямам скелети в гардероба и крадено от 30думи когато някой изведнъж се появи и започне да казва такива неща, аз се чудя: защо 32 години те са мълчали?

Режисьорът добави, че срещу него няма доказателства и се опасява, че такива „неоснователни“ обвинения могат да навредят на репутацията на набиращото сила движение  #MeToo.

Броуди също така казва, че не крадено от 30думи е изненадана, че Дъглас е решил да действа, преди да бъдат публикувани обвиненията: „Това е част от проблема – той се опитва да се представи като жертва“.

„Има причини, поради които толкова много жени не могат да разкажат историите си, за да  кажата това  самата аз – ми трябваха 30 крадено от 30думи години и социално движение“, казва тя.

По Би Би Си

 

 

 

 

 

крадено от 30думи
защищено INVITEXT