Пътят на Победителя: За да привличате само това, което искате, трябва да препрограмирате миналото си!

1024

Всеки иска да бъде магнит, който да привлича приятни изживявания, но той вече е магнит, който привлича към себе си само онова, което лепне.

Повечето от хората започват да се замислят за това,  едва когато залепнат като мухи в такъв боклук, че при излитане от него остават без криле.

крадено от 30думи

Жените се замислят за техния „погрешен магнетизъм“, когато вече имат връзка с „грешния човек“, при мъжете идва мисълта: „нещо не е наред“, когато не могат да правят пари, а от всички болни в часовете на страдание се чува възглас: „Господи, с какво заслужих това? „

Както се оказва всички привличат крадено от 30думи нещо. Но далеч не винаги това, което е приятно.

Поуката е ясна: хората са привличащи същества. И за да можете да привличате не само негативни неща, а и това, което наистина искате, трябва да знаете няколко правила:

1. Ние привличаме събития не с мисли, а с излъчваните от нас в крадено от 30думи света емоционални състояния.
Например, излъчвайки радост, ние притегляме към нея други хора, които несъзнателно я възприемат като излишък от енергия. Изпитвайки нужда от каквото и да било (липса на пари, самота, болест), ние демонстрираме на другите намерението си да се захраним от тяхната енергия, при което те несъзнателно избират да крадено от 30думи се отдалечат от допълнителното изтичане на енергия.

2. Събитията в отговор на нашата емоционална реакция се привличат не веднага, а с известно закъснение.

Между замисленото и въплътяването в реалността има срок – закъснение от 40 дни. С нас се случва това, което ние сме посели в себе си (изпитвали усещане) крадено от 30думи преди 40 дни. Затова често ние не виждаме връзката между причина и следствие. Но връзка има. Важно е да се помни, че всичко, което се сее, винаги покълва. От това следва третото правило.

3. За да се намирате в позитивно състояние и за да го излъчвате навън, трябва да препрограмирате крадено от 30думи вашето минало.

При това по-ранното минало влияе на последващите събития. Например, негативният опит от училищните години вече е програмиран с емоциите, изпитани в периода на кърмене. А бебето се формира от емоциите на родителите му.

Препрограмирането на миналото променя невронните връзки в мозъка и в неговия хормонален фон.

Има много крадено от 30думи практики за препрограмирането на миналото, а за една от най-силните се счита техниката за Индивидуална настройка, където няма никакви изкривявания от група или лидер.

Целта на препрограмиране на миналото е да се създаде устойчиво възприемане на такъв опит от живота, в който индивидът се чувства (т.е., генерира се в света) крадено от 30думи обичан, желан, силен и значим. Постоянното излъчване на такова самосъзнание е гаранция за постоянно привличане на благоприятни събития.

4. Пауза като форма на изчакване между чувстване (генериране) и появата на желаното събитие не трябва да има.

Очакване – това е също емоционално състояние, което означава страдание в латентна форма. Изчакване крадено от 30думи означава, че в момента човек е нещастен. Точно сега той засажда семената на страданието, които ще покълнат след 40 дни. Поради това се казва, че очакването на резултата унищожава резултата. В този случай е необходимо да се открие истинската причина, скрита в миналото.

5. Освобождаването от очаквания и наслаждаването на крадено от 30думи момента, е основната способност на хората със Сценарий на победители в живота, в който човек си поставя цели, но върви към тях не за получаване на щастие, а от позицията на щастие и могъщество.

Освобождаването от очаквания е възможно само при условие, че човек живее не в състояние на „Аз крадено от 30думи искам да получа“, а в състояние „Искам да дам“. На даващият му е гарантирано получаване.

6. Отдаването трябва да е мотивирано и уместно.

Не давайте това, което не се иска от вас, и не със сила. Желаещият да даде първо изяснява какво е необходимо на другия, и едва след това крадено от 30думи му помага да достигне до своите цели самостоятелно.
Уважението към пътя на другия, независимо от трудностите му, възвръщат уважението на даващия.

7. Запълвайки времето си с отдаване, не бива да се чака и да се страда. След 40 дни отдаването започва да се връща за да подкрепи набелязания път- Пътят крадено от 30думи на победителя.

Потулената истина за Спартак – синът на Родопите!

Потулената истина за Спартак – синът на Родопите!

Родните ни историци и политици системно заличават от народната памет спомена за този героичен…

Какво ще се случи след края на света?

Какво ще се случи след края на света?

Вече е известно на всички, че календарът на маите, за който крадено от 30думи някои казваха ,…

Боледувате? Ще ви помогне Психологическо айкидо

Идеята на психологическото айкидо е описана в книгата със същото име (както и в…
защищено INVITEXT