Доналд Тръмп премери бутонa си с този на Ким Чен ун

_99446593_042838067-1

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в своя „Twitter“, че ядреният му бутон „е много по-голям и по-мощен“, отколкото на лидера на Северна Корея Ким Чен ун.

Така Тръмп отговори на казаното преди няколко дни от  президента на Северна Корея, че ядреният бутон му е винаги под ръка.

Експерти крадено от 30думи посочват, че в противпоставянето на лидерите на двете страни отдавна са лични лични, а  импулсивните и не  много типични за  политик изрази на Доналд Тръмп, за пореден път предизвикаха буря от дебати в социалните мрежи.

ким

„Лидерът на Северна Корея току-що каза, че „ядредният бутон е винаги на бюрото му“. крадено от 30думи Моля ви,  нека някой от неговите  измършавели и гладни съветници по режима да го уведоми, че аз също имам ядрен бутон, но той е много по-голям  и по-мощен от неговия, и моят бутон работи!“ – пише американския президент в последната си публикация в „Twitter“.

През последните два дни в своите крадено от 30думи изявления Доналд Тръмп също така си присвои и заслугата за нулевия показател на самолетни катастрофи на пътнически самолети през 2017 г.,  обяви се за учредяването на   награда за  „най-измамна медия“ и заплаши да спре предоставянето на помощ на Пакистан и Палестинската автономия, които не показват „признателност и уважение“ ,

КНДР крадено от 30думи декларира, че разполага с ядрени оръжия и може да ги  използва срещу Съединените щати. Анализаторите са склонни да мислят, че такива  оръжия Пхенян има, обаче съмнения предизвиква  наличието на технология, с която да ги използва.

 

 

крадено от 30думи

Кандидатът за канцлер на Германия Шулц нарече Тръмп заплаха за демокрацията

 

Кандидатът за канцлер на Германия Шулц  нарече Тръмп заплаха за демокрацията

Кандидатът за канцлер на СДПГ Мартин  Шулц заяви, че президентът на САЩ „си играе…
защищено INVITEXT