Доналд Тръмп премери бутонa си с този на Ким Чен ун

_99446593_042838067-1

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в своя „Twitter“, че ядреният му бутон „е много по-голям и по-мощен“, отколкото на лидера на Северна Корея Ким Чен ун.

Така Тръмп отговори на казаното преди няколко дни от  президента на Северна Корея, че ядреният бутон му крадено от 30думи е винаги под ръка.

Експерти посочват, че в противпоставянето на лидерите на двете страни отдавна са лични лични, а  импулсивните и не  много типични за  политик изрази на Доналд Тръмп, за пореден път предизвикаха буря от дебати в социалните мрежи.

ким

„Лидерът на Северна Корея току-що каза, че „ядредният бутон крадено от 30думи е винаги на бюрото му“. Моля ви,  нека някой от неговите  измършавели и гладни съветници по режима да го уведоми, че аз също имам ядрен бутон, но той е много по-голям  и по-мощен от неговия, и моят бутон работи!“ – пише американския президент в последната си публикация в „Twitter“.

През крадено от 30думи последните два дни в своите изявления Доналд Тръмп също така си присвои и заслугата за нулевия показател на самолетни катастрофи на пътнически самолети през 2017 г.,  обяви се за учредяването на   награда за  „най-измамна медия“ и заплаши да спре предоставянето на помощ на Пакистан и Палестинската автономия, които не показват крадено от 30думи „признателност и уважение“ ,

КНДР декларира, че разполага с ядрени оръжия и може да ги  използва срещу Съединените щати. Анализаторите са склонни да мислят, че такива  оръжия Пхенян има, обаче съмнения предизвиква  наличието на технология, с която да ги използва.

 

 

Кандидатът за канцлер на Германия Шулц нарече Тръмп заплаха за демокрацията

 

Кандидатът за канцлер на Германия Шулц  нарече Тръмп заплаха за демокрацията

Кандидатът за канцлер на СДПГ Мартин  Шулц заяви, че президентът крадено от 30думи на САЩ „си играе…
крадено от 30думи
защищено INVITEXT