Огромен паяк е открит на Марс (видео)

паякПопулярният тайвански уфолог и конспиролог Скот Уоринг сподели поредната си любопитна новина. НЛО изследователят съобщи, че колегите му от «Paranormal Crucible» са успели да си намерят на снимки на Червената планета истински паяк.

Има ли наистина паяци на Марс? Или по някакъв начин са отишли там от Земята? А щом има паяци – трябва да има и мухи! Както и да е, но да се обърка това създание с нещо друго, е много трудно. Ето какво пише изследователят:

Това нещо има дълго дебело тяло с четири лапи на всяка страна – осем лапи. Това определено е марсиански паяк. Такива членестоноги могат да обитават повърхността на Червената планета, тъй като те имат малки размери и се хранят с по-малки същества.

Харесвам това откритие, но мразя паяци. Специалистите от „Paranormal Crucible“ са обработили този фрагмент от изображението, за да му дадат по-голяма яснота, но паякът не е обработван. Можете да намерите сами тази снимка, направена от американския марсоход и качена от НАСА на официалния им сайт, и да се уверите, че това е паякообразно същество, което се намира на камък.

Съмняващите се твърдят, че за извънземен паяк уфолозите са приели странна пукнатина на марсианска скала. Разбира се, официалната наука отрича, че в атмосферата на Червената планета може да има живот….

Генерал от САЩ разкрива какво всъщност се случва на Марс

Генерал от САЩ разкрива какво всъщност се случва на Марс

Авторитетен генерал от разузнаването на  американската армия потвърждава присъствието извънземни  на Марс. „Времето да…

Марсианските мистерии в автентични кадри от апаратите на НАСА (видео +)

Марсианските мистерии в автентични кадри от апаратите на НАСА (видео +)

На видеоклиповете по-долу могат да се видят десетки аномалии, които марсоходите на НАСА са…

На Марс откриха изображение на ангел (видео)

На Марс откриха изображение на ангел (видео)

Фигурата, открита на Марс, доста прилича на ангел, и по-специално – на Архангел Михаил.…